A kormány biztos alapokra helyezte az egészségügyi rendszert, a kórházak adóssága negyedével csökkent, és 300 milliárd forintos fejlesztési program zajlik az ágazatban - jelentette ki Orbán Viktor hétfőn Nagykanizsán.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Biztos!, hogy egy csípő-térd-szemműtét minimum 24 hónap..de egy sürgős CT,MRI-nek is biztos várakozási ideje van.
dömdödöm
ááááááááá :-( A szükséges vizsgálatokhoz össze vissza citálják küldözgetik az embereket legyen az akár 80 éves is .Xarnak rá ! Egy kib@szott korház nincsen ahol rendelkeznének minden olyan eszközzel amivel ki lehet gyorsan deríteni mi baja van a jóembernek és egyébként meg húzgálják a pofájukat akkor is ha 100 éves vagy és bexarsz mert olyan fájdalmakkal kűzködsz de odamentél és vársz tőlük valamiféle segítséget :-( :-( :-( Ez az orbán csávó egy másik világban él ,mért nem kűditek már el a jó bús pics@ba ? :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.