Több mint hat éves bujkálás után elfogták Simicska Lajos egykori üzlettársát. A Fidesz egykori gazdasági tanácsadóját Hollandiában kerítették kézre. Varga Tamást, a Fidesz volt gazdasági tanácsadóját, üzletembert idáig több nemzetközi elfogatóparancs alapján keresték, és nem csak az elhíresült Centum Kft.-vel kapcsolatos csalások miatt. A Nemzeti Nyomozó Iroda hétfő délelőtt kiadott közleménye szerint egy héttel ezelőtt, 2005. április 5-én, este hétkor fogták el amszerdami lakásán Varga Tamást. A férfit a NNI Különleges Ügyek Osztályának Célkörözési Alosztálya a holland hatóságokkal együttműködve állította elő, ellene négy elfogatóparancs volt érvényben. A Blikk szerint fejvadászok segítségével került elő a nemzetközi körözés alatt álló egykori üzletember.

Forrás: index.hu
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
Gondolom Simicska már válogatást tart az "ismeretlen tettesek" között, aki elteszi láb alól Vargát...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@bencemacska: Igazad van :)
@Horizont: Mea culpa igazad volt :)
Brother Louie
@bencemacska: ilyen cikkek miért nem a Magyar Nemzet Online kiadásán jelennek meg?!

Meg valahogy az MTI oldalára sem jutnak el...
vukkocska
@bencemacska: Köszönöm. Megerősítettél a korábbi meggyőződésemről, nem érdemes keveset lopni. Három és fél év milliárdokért?! Még jó, hogy nem kevesebbet kapott,mert akkor még kártérítésért is folyamodott volna, mivel előzetesben pont ennyit töltött el.
nemkati
Akinek a kezében a média (na meg a hatalom, az államigazgatás, az ügyészség, a bíróság), azé a győzelem.
Ez a hír alig hagyott nyomot az emlékezetben, talán mivel Varga a letöltendő büntetést letöltötte még előzetesben. Vagy másért. A biztosítékot is alig verte ki a milliárdos csalás. Miközben a Zuschlag-csalás, az őszödi beszéd, a Simon ügy hónapokig, évekig folyik még a csapból is a piti pár tíz, pár száz millióival, vagy csak kiforgatott szavakkal. @vukkocska: Mélységesen igazad van! Ebben az országban milliárdokat kell lopni, mert az bocsánatos bűn. Feltéve ha valaki mindezt narancson színben tündökölve teszi, mert úgy még esetleg érdem is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.