"Gyurcsány Ferencnek, egy tönkretett élet emlékére" - a Blikk szerint ezt írta a börtönből nemrég szabadult volt MSZP-s politikus a Demokratikus Koalíció elnökének.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Meg ne sajnáljam már a patkányt bakker...
bra048
Sajnos a teljes igazság szerint nem Gyurcsányék tették tönkre, hanem ő tette tönkre
a párt-társai renoméját.. S ezzel a fordított igazsággal csak veszíthet a Fidesz. Csodálom, hogy még nem esett le nekik, hogy kivel is szövetkeztek!
tavaszi
...a századvég semmi egyebet nem tett...csak közvetitette azt a meccset, ahol Janó öngolt lő a volt pártjának...a fidesznek ez senem szoroz---senem oszt a győzelmet illetően. nem vélettlen fogalmazta meg a századvég vezetője : sem hozzátenni sem elvenni nem volt joguk a Janó mondataihoz ...hiszen akkor már sors-bűntársak lettek volna ...igy ha Janót beperli valaki..és veszit , akkor visszamegy a börtönbe ...ha senk nem perli be ...akkor minden szava igaz a könyvnek.
Senara
Tönkre tett élet , Jankó rajtad kívül még tizenheten voltak perbe fogva , lesittelve ! Nekik kitette tönkre az életét ? Ők miért nem tetszelegnek áldozati szerepben a médiába ? A fenébe te azért """"kaptál 50 millát """" "plusz a rád esőrészt a csalásba . Ártatlan lennél , holnap azt halljuk a pártért vállaltad a sittet .
dr. prédikátor
Te szerencsétlen hülye csrépedény!!!te loptál , sikkasztottál! kényszerített valaki hogy eljátszd a becsületedet???te saját magad másztál a szarba!Mit kellett volna tenniük? Kimosni a saját szarodból???Csak saját magadat okolhatod, !! Persze azt hitted hogy neked mindent lehet!!nem voltál te semilyen politikus csak egy felkapaszkodott falusi bunkó, és az is maradsz!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.