Avagy a te pénzed az én pénzem (de az én pénzem nem a te pénzed) A Fidesz-kormány a törvénnyel visszaélve, önkényesen átvette az uralmat az ország 138 takarékszövetkezete felett. A vezetők ultimátumot kaptak: ha tiltakoznak, ki vannak rúgva!

Forrás: egyenesen.hu
Feltöltő: F_Viktor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szvetlana
@F_Viktor: Ezért nem, még elszámoltatás sem. A Simon már a bíróságon van édesapám, majd figyeld meg, gyorsított eljárás lesz:((
F_Viktor
@Szvetlana: Megeszem a nem létező kalapom ha a takrékmutyiban nem lehet senkit (itt politikusra, kormánytagra gondolok!) lecsukatni, ha minden törvényes volt.
Szvetlana
@F_Viktor: Amit én tudok, az nagyon kevés ehhez. Vizsgálat alatt van az ügy, talán még az UNIÓ is beleszólhat. Még nincs vége, ahogyan én gondolom, de nem vagyok jövőbe látó:))
szablyafűrész
"Ez a (...) maffiahálózat mindent vinni akar a földtől, az erőforrásoktól a támogatásokon át a piacokig."

"Ha a maffiahálózatról nem tudjuk leválasztani az agráriumot, nagy bajban leszünk."

Ángyán József, az Orbán-kormány volt államtitkára
F_Viktor
@szablyafűrész: Megértem, hogy Ángyánnak maga felé húz a keze, de nem csak a mezőgazdaságot kell megmenteni a maffiától. Pl. az atommutyival az egész ország létét fenyegeti az Orbán maffia.
szablyafűrész
@F_Viktor: Az egyenesen.hu-n az is a többi vádpont között szerepel !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.