A Jobbik álláspontja szerint dupla büntetést kell kiszabni a "politikusbűnözőkre", s bevezetnék a vagyonelkobzást, ha az illető nem tudja bizonyítani a nevén lévő javak eredetét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SpamKontroll
Persze... Ezek is olyan népszerű kijelentések, amit olyan párt könnyen tehet, amelyik nincs kormányon (és kérdéses, hogy valaha is lesz-e)... Aztán, amikor közel kerülnek a húsos fazekhoz, akkor már nem olyan könnyű betartani... Abban sem vagyok biztos, hogy jogilag ez kivitelezhető lenne-e?... Sajnos - tisztelet a kivételnek - a politikus egy olyan állatfajta, amely már előző életében is csinált vagy hajlott stiklikre... Sőt, már akár a szülők, rokonok eleve olyan helyzetbe hozzák az ifjú politikusjelöltet, hogy eleve láthassa a kiskapukat és tudja őket használni... Sajnos, a normális embereket kiveti magából ez a parlamenti, politikusi kör... A legtöbbje abszolút köztörvényes bűnöző, emberi hulladék bármilyen tartás nélkül... Azért lesz politikus...
soljanka
Üres lenne a parlament - a börtön meg tele...
A Jobbik meg kezdené tömni a saját zsebét (:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.