Ennek megfelelően a kormányváltó szövetséget alkotó pártok munkatársai is egész nap dolgozni fognak részint a „terepen”, részint pedig pártjaik irodáiban. Az öt párt politikusai, szakemberei saját kampányközpontjukban fogják követni az április 6-i eseményeket, az eredményeket, ám a napközben, majd este, a szavazóhelyiségek zárása után is közösen reagálnak majd a fejleményekre, válaszolnak a kérdésekre. Ez a munka április 6-án éppúgy koordináltan, egymással szoros együttműködésben zajlik majd, mint a kampány többi napján: a kormányváltók a választás napján több ízben is közösen tájékoztatják majd a nyilvánosságot.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ha a fidesz nyer, akkor amit eddig kaptunk, az csak a kezdet volt... Élet-halál urai lesznek, s a maradék bőrünk lenyúzása után a belünket is ki fogják taposni... Készüljetek!! :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.