Nem egészen úgy, nem egészen akkor és nem egészen annyit fogunk fizetni azért a 10 milliárdos orosz hitelért, amiből Paks II. épülhet – ez derül ki a hivatalos orosz portálon felbukkant szerződésből. Amit azonban villámgyorsan eltüntettek. De íme néhány érdekesebb részlet. Alig, hogy kikerült – és a vs.hu leszemlézte –, a hivatalos orosz oldalról el is tűnt az az orosz dokumentum, ami érdekes részleteket árult el a januárban kötött orosz-magyar államközi szerződésről, melyből az Orbán-kormány az új paksi atomerőmű építését képzeli. Ami a portál szerint érdekes részleteket tartalmaz. Az nem újdonság, hogy az orosz hitel összege legfeljebb tízmilliárd euró lehet, melynek lehívására 2014-2025 közötti időszakban van lehetőség, de az már igen, hogy ezt a 20 százalékot minden egyes számlában meg kell fizetni az építtető Roszatomnak. "A benyújtott számlák elfogadására 15 napja van a magyar félnek, utána minden számla elfogadottnak és kifizetendőnek tekintendő" – írta a vs.hu.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Jól van Vitya ezt is szépen elintézted, hogy az orrod előtt húzzák már el a cipzárt...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Pont úgy ki van gondolva mint a 2001-es CHF-es hitelek engedélyezése.
nezelodo
"1magyar
Pont úgy ki van gondolva mint a 2001-es CHF-es hitelek engedélyezése."

Úgy vannak vele mint az egyszeri cigány, akit lopáson értek: "Én ott se vótam..."
Desischado
Ezért nem szavazták meg hazugovicsék! Minél többet tudok meg a mutyiról, annál inkább elszörnyedek! Ezeket a lámpavasra kellene felhúzni hazaárulásért, mert ez az a javából! És mindezt csak azért, hogy orbán meg a haverok súlyos millákkal tömjék meg az amúgy sem üres zsebüket! Ha ezt az Unió megtudja, akkor lesz még csak haddelhadd!
karma1
@Desischado: Remelem, mielobb megtudja, es az IGAZI tortenetet, nem azt, ahogy orban talalja a sztorit,... (Mert ugye orban azt allitotta, hogy mar beszamolt elore Brusszelnek, ott viszont nem hallottak a kotendo bizniszrol semmit sem,... Ja, hat csak azt a levelet nem kaptak meg idoben Brusszelben, amit orban nem adott fel idoben itthon,... Van ez igy...:-(((
Yoda69
A hazaarulo orban kabinet bukasa utan az elso dolog amit meg kell tenni ervenyteleniteni a paksi szerzodest kerul amibe kerul. A buntetes osszeget pedig, a felelosokre haritani. Osszeloptak eleg penzt az elmutnegyevben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.