A megfutamodás oka nyilvánvalóan az, hogy nem tudják megvédeni az elmúlt négy esztendőt – dühöngött a Fidesz, amikor 2006-ban nem akart velük leállni vitatkozni az MSZP. Orbán 2010-ben viszont már annyira nyeregben volt, hogy ellenzéki politikusként sem akart vitatkozni. Most annyival könnyebb a dolga, hogy Mesterházy egyelőre ki sem hívta vitára.

Forrás: 444.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Megértem Vityát. Ki szeret felmosórongy lenni? Kétszer már végignyalta a padlót, és mivel semmit nem tud felmutatni a négy évből, nyalná harmadszor is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Minek állna le Orbán bármelyik kisugárzás nélküli, alkalmatlan ballibessel vitatkozni? - hiszen még az sem dőlt el közöttük a mai napig ki is a vezetőjük valójában. :)

(elképzelésük sincs mit kezdenének a hatalommal! - olyan lesz az eredményük is.)
A Tündik bündije
Megértem Vityát. Ki szeret felmosórongy lenni? Kétszer már végignyalta a padlót, és mivel semmit nem tud felmutatni a négy évből, nyalná harmadszor is.
szablyafűrész
@verőce21: "elképzelésük sincs mit kezdenének a hatalommal! - olyan lesz az eredményük is."

Orbánéknak volt ! Ezt igazolhatja Lőrinc von Mészáros, Bencsik-Szittya András, a "vak komondor" gazdája a 4 millás "tanyafejlesztési" pénzzel, a Békés megyei Szájmonka, a "dinnyés" a maga ugyancsak 4 millás "dinnye érési fejlesztésével" az V. ker. -nek ajándékozott ugyancsak" tanyafejlesztési" lé...a NAV által sehogyan sem akart becserkészni CBA-s "szekérfuttató"testvérek és társaik, ...és van még...hogyne lenne...
silber13
@A Tündik bündije: Add hbozzá pluszban a studió folyosúját és a vezérlőt is!
Pisti271
@verőce21: Én felajánlanám Orbánnak, hogy válasszon.
Mesterházy, Bajnai, vagy Gyurcsány, mindegyik tud papír nélkül beszélni.
Orbán még azt is felolvassa, hogy "kedves barátaim".
Az egyik szóvivő így viccelődött:
Vadai néhány nap múlva már azt fogja állítani, Orbán mondta az őszödi beszédet.
Vadai válasza: - Én ilyet sohase mondok, Orbán nem elég tehetséges hozzá.
coyote3
Nem, nem fog a zsírdisznó vitatkozni. Egyrészt, mert felkészültsége alkalmatlanná teszi egy vitára. Ez a hazug lény nem rendelkezik tényszerű tudással, Egy vitában nem elég a hit. Ott meg kellene védeni érvekkel a kimondott szavakat, szembesíthető lenne a butaságával. Az egója ezt nem engedi meg, gyakorlatilag az élő Gyurcsánnyal folytatott vita után menekült az akolmeleg hívők közé, azóta nem lép fel olyan helyen, ahol bármilyen nem ellenőrzött kérdést nekiszegezhetne bárki is. Azután a számára megalázó vita után jó ideig még a hívei elött sem jelent meg.
Én az ellenzék helyében ezt a vita dolgot mindenképp elég hangosan forszíroznám, bizonyítva , hogy a zsírdisznó gyáva egy élő vitában részt venni.
verőce21
@Pisti271: (17:54)
"Vadai néhány nap múlva már azt fogja állítani, Orbán mondta az őszödi beszédet.
Vadai válasza: - Én ilyet sohase mondok, Orbán nem elég tehetséges hozzá." - ezt akkor megbeszélted magaddal. :)
szablyafűrész
Fog Orbán vitatkozni a tv-ben...az időjárás jelentővel...
verőce21
@szablyafűrész: (17:44) És az MSZP-s "Szájmonka" miért nem tud egy elfogadható magyarázatot adni pénzeinek keletkezéséről? :)
hetöndöe
Tutira nem fog,mert hülye a vitához és hiányos a tudása,ő csak kinyilatkoztatni szeret de azt piszkosul.
Utána a pitbulljai meg bólogatnak szorgalmasan.
köhögő bolha
Grazban fog vitatkozni a kezelő orvossal,mert jön a harmadik bukta!
Pisti271
@verőce21: ma, 19:32
Köszönöm hogy idézted, hátha valaki elsőre nem olvasta.
Igen kell egy kis alapműveltség ahhoz, hogy valaki tudja, a kettőspont kötőjel után
kinek a szavai következnek.
Szerencsére az ittlévők többsége tisztában van vele. :)
JAJMÁR
A tévében? Saját magával? :)
"Ma belenéztem a tükörbe. Olyan szépek vagyunk.
-Mi ez a királyi többes?
-Hát én és magam. "
dömdödöm
felesleges vitára hívni mert úgy is csak a jól ismert demagóg téveszmés dumáját nyomatná ,és egyébként sem vállalná mert az elmúlt 4 évben nem volt 1 olyan intézkedésük sem sem amit ép ésszel alá lehetne támasztani :-(
Brother Louie
@dömdödöm: vissza lehet nézni az összes videót ami róla készült az elmúlt 20 évben.

Vagy akár az azelőttieket is, mikor még ifjúkommunista volt.

Soha a büdös életben nem beszélt még papír nélkül. Azt sem képes kimondani, hogy: "tisztelt hölgyeim és uraim" felolvasás nélkül.
szablyafűrész
@verőce21: "Az Mszp-s" Szájmonka NEVÉN lévő pénz, nem biztos, hogy a tulajdonában is van !

Ez ennyire egyszerű !
QQCSI
@verőce21: ma, 19:32

Véletlenül lájkoltalak, mellényomtam, bocs!
Ilyesmiért a parlamenti 2/3 esetén már bünti jár.
Brother Louie
Azért egyszer valaki meghívhatná a moszkvai 4-es csatornára, és megkérdezhetné:

- pontosan mit jelent a "nem leszünk orosz gyarmat" kifejezése Orbán miniszterelnök úrnak.
verőce21
@szablyafűrész: (20:33) Akkor miért nem együttműködő Szájmon a tényfeltárásban?

Felháborító az is, hogy a baloldal vezetői, Mesterházy Attila, Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc, továbbra is titkolóznak, ködösítenek, nem segítik a hatóságok munkáját Simon "feketepénze" ügyében!
QQCSI
@verőce21: Rohadt hosszú a cikk, nem olvasom végig, de az már az elején kiderült, hogy a XI.ker.-i polgármester, --akinek a reklámjával teleragasztották a BKK buszokat, valamiért Fót
és Dunakeszi polgárait is szeretné a fidesznek megnyerni.
bárzongora
Orbán gyáva, de nem hülye. Tudja, hogy egy ilyen vitával ő csak veszíthet. Most kétharmadon áll, több nem i kell neki.
De ha a stadioncunamiról, a milliárdossá avanzsált csúti polgármesterről, a trafikmutyiról, a Mazsihisz ultimátumáról kéne beszélnie, azzal csak veszíthetne.
Cicamama55
Aki igazat mond, az papír nélkül is képes összefüggően, spontán beszélni.A hazug ember, persze hogy nem tud váratlan kérdésekre nyilatkozni, hisz belegabalyodna a saját állításaiba, meghazudtolná önmagát és közröhej tárgya lenne! Elveszítené az imázsát!
gibgab
Védeni a védhetetlent? Azért annyira nem zseni, de nem is hülye...
csikknorisz
Orbán Úrnak mindig igaza van, aki ezt az axiómát nem fogadja el, az nem érdemes arra, hogy egyáltalán szóba állhasson vele. De ilyesmivel Orbán Úrnak nem is kell foglalkoznia, neki méltóságon aluli még az is, hogy ő maga hárítsa el. A vitázni vágyók lerázására ott van a kommunikációs csicskahad, Őfelsége tűzfala, nehogy kártékony gondolatokkal találkozzon a kis agyacskája.
karma1
@verőce21: Felejtsd mar el Simon Gabort, majd o is beszamol a penze eredeterol ugyanabban a pillanatban, amikor lorinc barat, a csuti gazszerelo elmeseli a keletkezett milliardjai tortenetet...

Addig, amig a baloldal leszamolt AZONNAL Simonnal, a fideSS csak komoly noszogatasra , kelletlenul tavolitotta el a soraibol Vakkomondor jozsefet...

Gyurcsany orbant is felszolitotta egy vagyonatvilagitasi versenyre, a sajat vagyonbevallasat publikussa tette, mig orban hallgat azota is, mint sz@r a gazban... Mondd, hogy nem igy tortent...
karma1
@Brother Louie: Ezert nem is lett gyakorlo ugyved... Ott ugyanis mindenre azonnal, elesben, es FEJBOL kell reagalni, ESZ-erveket hasznalva... Na, ez neki mar friss diplomaskent sem ment, valoszinu, ekkor hatarozta el, hogy megelhetesi politikus lesz, nem hagyva az ut szelen a csokos elvtarsakat, ex-osztalytarsakat sem...:-))
karma1
@Pisti271: Micsinasz Te ilyen keson? Kulonben vilagos votl a Vadai-idezeted, valoban csak veroce nem vette a lapot, illetve ugy vette, ahogy o akarta volna ertelmezni ...:-))
Pisti271
@karma1: tegnap, 23:58
A Fidesznek is van Simon ügye!
Abban a büntetőperben már ítéletek születtek, volt aki börtönbüntetést kapott,
csak egy tettest véd a mentelmi joga, ugyanis a Fidesz azt nem függesztette fel.
Sőt most is képviselőjelöltként indítják.
análisdrabális
@verőce21: Kit érdekel a pitiáner szájmon.
A gazdáid vérlázító hazaárulásairól hazudj inkább valamit.
Most hogy nyilvános a paksi szerződés, és kiderül hogy a pöttyös seggű kancsal idomított majom egy mocskos hazaáruló, nem kellene sűrű bocsánatkérések közepette felszívódnod??
Pisti271
@karma1: Persze ezt így kellett leírni, nem idézőjellel,
mert nem biztos, hogy szó szerinti az idézet.
kkalman
Orbán nem fog vitázni a TV-ben. Tudja, hogy az a biztos bukásához vezetne. Nem azért "dogozott" négy évet, megszervezve a hatalom megtartását, hogy egy óra alatt lerombolja álmai netovábbját.
szablyafűrész
@verőce21: Milyen bizonyítékok szólnak amellett, hogy M.házynak, Gy.F.-nek és Bajnainak határozott ismerete van Szájmon 240 millájáról ?

Mert ha nincs ilyen kétséget kizáró adat, akkor be lehet puszilni a heréik alá...lehet szorgalmasan követelőzni, politikai - mára azért csak simán elcsettent ! - motivációból !
szablyafűrész
Orbán már 480 hónapja takargatja hatalmasra duzzadt vagyona származási anyakönyvi kivonatát...
verőce21
@szablyafűrész: (06:10) Meg arról a 75 milláról, amit álnéven helyezett el egy magyar bankban! (És mi van még?)
Ilyen összegeket nem lehet csak úgy "magányos elkövetőként" bankolni. :)
szablyafűrész
@verőce21: Szívi ! Majd ha jogerős egy bírósági ítélet, - tudod, egy csomó már elbukott a bíróság előtt ! - akkor érdemes filózni egyéb kérdésekről.
szablyafűrész
@verőce21: A hatóság dolga, hogy nyomozzon, továbbá a terhelő és súlyodstó, illetőleg a mentő és enyhítő körülményeket feltárja !

Ez utbbi kettő 4 -éve már nem működik, pedig benne van a hatályos Be.-ben !

Jegyezd meg . ( és ezt egy volt, kiemelt életvédelmi főnyomozó, valamint volt ügyészségi nyomozó mondja neked !)

" Konok tagadás, az eljár s során folyamatosan fenntartott tagadó vallomás a vádlottnak 4 hónap, őszinte, feltáró, beismerő vallomás 1 év 4 hónap ! "

Egyelőre ott tartunk, hogy mág senki, semmilyen szinten nem bizonyította kétséget kizáróan, hogy M.házynak, Gy.-nak és Bajnainak bármit is tudnia kellene Simon nevén spájzoltatott kesről !

Ennél egyszerűbben, érthetőbben és világosabban még rád tekintettel sem tudom a lényeget jelölni !
verőce21
@szablyafűrész: (18:01) Majd bebizonyítják, eddig voltak fontosabb dolgok! Ha tényleg az voltál akinek kiadod magad, tudhatnád hogyan. Én tudom, és nekem is elhiheted "Szivi".
szablyafűrész
@verőce21: ű

Magadhoz ne hasonlíts, ez számomra sértő ! Itt az egyik, igen nagy "mesélő" az te vagy !
Yoda69
Miota Feri felmosta vele a taknyot a padlorol, senkivel nem mer vitazni.
Csak onmagaban szonokol a Kossuth radioban.
bárzongora
@Yoda69: Olyan soha nem volt, De ismert, hogy a fajtádat ez nem zavarja. Nem ez az egyetlen dolog ami nem volt - aztán kötelezően lett! :-)))
hetöndöe
@Yoda69: Qrbán Ajax Vileda Viktor,mindenki felmosója.:-))))
szaboria1
Ki figyelte meg a tv híradót pénteki napokon amikor O V a rádióban beszél eleinte volt egy kísérője aki mindig súgott neki ott sem tudta a saját szavaival elmondani az az napi mantráját.
bárzongora
@szaboria1: És nem is ő mondta el, hanem szinkronizálták. Nem is tud beszélni!
Yoda69
@bárzongora: Hogyne lett volna. 2006-ban. Nezz utana.
bretagne
@Cicamama55: Egyáltalán papír nélkül senki nem tud beszélni. Még azt is papírból olvassák: Jó napot kívánok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.