Napfény a jégen. Ezzel a megjegyzéssel került ki Orbán Viktor Facebook oldalára egy videó, Hatvan közeléből. A következő nemzedék tagjait látogatta meg, csupa nevetés, csupa móka, csupa boldogság.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ez is valami ?
Rákosi még " barackot " is nyomott a gyerekek kobakjára :)D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pattantyus rozsa
@Vasárnapiiskolás: Te nem szoktál a gyerekre ránézni és rámosolyogni ha beszélsz vele?Elég fapofa lehetsz.
Desischado
@Cicamama55: Kétség sem fér hozzá, hogy a gyerekeket szereti. Mikor reklámozni kell magát, meg a sajátjait, akiknek lop csal, rabol. de nem értek egyet, mert ha annyira szeretné a gyerekeket, akkor miért tűri, hogy közel fél millió gyerek éhezik, és nyomorog? Na, erre válaszolj!
Yoda69
Hanyhatnekom van ettol a pedofil gennytol.
bakegya
Ez a hatalom-mindent és mindenkit fel-és lehasznál-pontosan tudhatjuk,mert megtapasztalni vagyunk kényszerítve---a magyarkormány így-úgy amúgy---de mégcsak véletlenül sem a kiegyenlítő kultúrdiplomácia,ne adj isten a kicsivel jobb közhangulat,vagy többés jobb életkilátások indukálásának jegyében ,hanem a nyugtalan megosztott forradalmárkodás-röpködő milliárdos lehúzások sorozattámadásainak közegében tartása a nemzetnek,nem csak határainkon belül...lehet így pozitív szemlélettel gyermeket nevelni?!!!Hány olyan luxusban javakban duskáló ötgyerekes van ma orbánisztánban mint az ő pompában tartott gyerekei???A minta orbánráhel lehetne?-házasodhatnak a magyar fiataljaink,de csak ház nélkül--miből,a közmunkajövedelemekből,esetleg a szülők nyugdíjából...?-nagy sportteljesítmény lehetne!!!
A SZÜLŐKÉPES KOROSZTÁLY ELÉG MEGGYŐZŐ VISSZAJELZÉST MUTAT-nem ok nélkül.
ferii
Szegény gyerekek,örök életükben rémálmaik lesznek..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.