Az Origo hírportál értesülései szerint a Baranya megyei rendőrség választási csalás gyanúja miatt nyomoz, miután a mohácsi választási iroda egyik munkatársa saját nevére talált öt párt ajánlóívén is.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Ja hát a busók voltak na!!:-)) (Áder is ott volt:-D)
nemkati
Nem csodálkoznék, ha lenne valami összefüggés a között az 5 párt között, akiknek az ajánlóívén a mohácsi választási iroda munkatársa megtalálta a nevét. Kíváncsi lennék, melyik az az 5 párt. Meg hogy a sok kis hirtelen előbukkanó pártok között-mögött miféle összefüggéseket lehet még feltalálni, az ajánlóíveken miféle névismétlődéseket lehet találni.

Valakik nagyot szakítottak a pénzünkből érdemtelenül, és valakik nagyon ravaszul kifundálták, hogy kiknek legyen nagyon rossz az új választási törvény. Ritka mocsok választás elé nézünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.