A Kedves Vezető – egykor a magyar politika nagy reménysége – mára vitathatatlanul „rezsiharcos nemzetvezetővé" küzdötte le magát: nincs az a kóbor faszkalap, aki, némi önkontroll birtokában, merne annyi zagyvaságot és hazugságot összedumálni, mint ő...

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
orban a 48-49-es szabadsagharc megcsufolasa. A csutitaho szajara sem vehetne a szot hogy szabdsagharc. A demokracia, a sajtoszabdsag es az emberi meltosag meghazudtolasa ez az embernek nevezett valami. Remelem rovidesen elnyeri melto bunteteset es a helyet ahova valo.
En is emlekszem anno 89-ben amikor a ver nelkuli rendszervaltas lezajlott hazankban, nagy remenyu politikus volt. Mara ez kodde valt es elobujt belole az alszent haza es nemzetarulo, akit csak egyvalami erdekel a penz es a hatalom.
Cicamama55
@Yoda69: Teljesen egyetértek! Ideje lenne ha Orbán Viktor elővenné az értelmező kéziszótárát, s utána nézne az említett szavak jelentésének! Jogász végzettségét hogyan szerezhette meg, ha ilyen hézagok vannak tárgyi tudásában...A Fideszbe való bekerüléshez a tudatlanság biztosítja az alkalmasságot?! Nem csak fogyunk, de hülyülünk is? Ez a kitűzött cél? Ezt aztán felül tudjuk teljesíteni..."Régi dicsőségünk, hol vészel az éji homályban"...
joopapa
Éljen viktor, éljen viktor, élete végéig börtönben!
coyote3
"kóbor faszkalap..." Ez milyen találó !!! :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.