Míg Gyurcsány szálláscsinálója akart lenni az orosz birodalmi befolyásnak, addig az Orbán-kabinet szimpla üzletet köt Moszkvával - így vázolta a Heteknek Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke, hogy szerinte mi is a különbség az úgynevezett „orosz relációban” köztük és az MSZP között. A politikus a kormányzásuk kapcsán azt állította, hogy a sikerük egyik titka nem más, mint hogy húsz év után véget vetettek a posztkádári világnak.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
@Sziszifusz: És annak mi értelme lenne? Orbán kimegy Putyinhoz Lacinéval karonfogva és meaculpáznak egy sort, Putyin barackot nyom a fejükre, eltépi a szerződést, osz'jónapot?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@bakegya: Igen, Katyinra, Harkovra (magyar áldozat Korompay Emánuel Aladár) és a további 3 helyszínre gondoltam.
bakegya
@F_Viktor: te legalább ismered nem csak a magyar,de a világtörténelmet is.Sajna,sokan a stopp táblát se ismerik fel,nem hogy megállnának körül nézni!
A globális gondolkodásuk is megrekedt a szillogizmus korszakában,nem hogy a lokálissal összevetve mérlegelni lennének képesek!
Katyin fölér a lengyelek holokausztjával-de volt olyan -emlékem szerint aki még azt a lengyel vezetést szállító gép szerencsétlensége után is csak legyintett-holott az nemzetközileg is példaértékű cselekedet volt.
F_Viktor
@bakegya: Több lengyel barátom és üzlettársam van, példát vehetnének tőlük a magyarok (mély-jobbereink napraforgó-táncaira utalok).
bakegya
@F_Viktor: igen-a sajátosan radikális megosztó játszmáinak találgat réseket a vicctorunk ,CSAKNEM MINDEN SZOMSZÉDUNKNÁL AHOL GYENGE PONTOKON NYOMULNI KÉPES-erre a neki legjobban tetsző terep a focirajongók tábora-azt meg tudni kell -mondom minden általánosítás mentesen-milyen képlékenyen szelektíven értelmezhető terület emberfők tekintetében a sportvilág.Csak úgy mint itthon ő maga is,az ő imádott közegében!-tipikusan lekövethető mintát produkáltatott,most a román határon átdobott felcsuti adomány, az ifjú magyar labdakergetőknek-nehogy megfeledkezhessenek arról melyik kapura kötelező rúgni a gólt...a nálunk békesétálgatásra becsődítetteknek ,azért kíváncsi vagyok mikor jut eszükbe hogy a barátainkkal nem szoktunk a békéért együttmenetelgetést gyakorlatozni-ezen a szűkagyuságon mindíg csak kínomba nevetek,de már amikor a székelyek teszik ugyanezt nálunk akkor nekik is volna ingerem fejtágítani ha már abból az agyafurtságukból nem telik-hogy pénzért már ennyi csöpögéssel nem kellene lefeküdni a fidesznyikeknek-de orbánnak meg végképp nem.(Kövéren halottaikból feltámadhat-de csak aromán nép-harag...gondolom érti aki tudja amit tudni érdemes..mondhatjuk úgy is FEL-TŐKÉS-ÍTVE.)
F_Viktor
@bakegya: Bízok a Székely furfangosságban, hogy okoznak ők is meglepetést Orbánnak 6.-án, bár a fityesz tett róla, hogy senki ne tudhassa meg mennyien és kikre szavaztak a kettős állampolgáraink. :-(

Én nem is a székely fociakadémiának adott (száz millió forint?) pénzen akadtam ki, nálam most a biztosítékot az az Orbán beszéd verte ki, hogy Magyarország legösszetartóbb nemzet Európában!!!
Megszoktam már az orbáni blődségeket, hazugságokat, de ez túl tesz mindenen...

A "békemenetelésen" részt vevő külföldiekről annyi a véleményem, hogy a lengyelek ingyen utazhattak, de így is csak a szélsőjobbosok vettek rajta részt, Erdélyből pedig fizetett, napi 5-10 ezer forintért résztvevők jöttek el. Ezért nagy jelentőséget nem kell nekik tulajdonítani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.