"Tegnap kiszúrt velünk az időjárás, de két hét múlva megtartjuk a demokratikus ellenzék demonstrációját! A kormányváltók március 30-án újra találkoznak, ami lendületet ad a kampányhajrában. Április 6-án pedig, ha esik, ha fúj, mi jövünk! " - írja Mesterházy Attila.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
EcsiAntal
@keresztapa: nincs az a védő oltás ami ezeket mentesítené mert az egész banda fertőzött és mindig újra és újra elkapják egymástól ---a róka sose szokik le a liba lopásról mert a vérében van ---na ilyenek a szocik--Isten óvja az országot ezektől a .tolvajoktól.
keresztapa
@EcsiAntal: Minden szavaddal egyetértek, csak azt jobban bánom mint a bűnömet, hogy ilyen pártnak voltam tagja, későn ébredtem, vagy későn érő vagyok! Avagy feltétel nélkül bíztam a pártban annak ideológiájában!
tavaszi
...igen Attila ti jöttök ...este 22-óra tájban kapcsolni fogják a székházatokat és a mikrofon a képedbe fog röhögni és igy szól majd hozzád : gratulálj szépen attila , mert úgy illik, ..és utána a fidesz székház is bejelentkezik..és viktor elmondja hogy aki nem ránk szavazott azoknak is emberi méltoságot..és egyenrangú országépitést fog lehetővé tenni.
tavaszi
@keresztapa: semmikor nem késő felébredni...lelked rajta ahogy mondani szokták...ha nem csak "fidesznek tetteted magad ahogy attila szeretné" akkor üdv a csapatban
keresztapa
@tavaszi: Egyenlőre függetlenítem magam minden konkrét pártállás foglalástól!
keresztapa
A békemenet feleslegessé tette a TV vitát. Tolvajbandával nem szabad hírbe hoznia magát, csak mesterházinak, Járai Zsigmondnak, Simor Andrásnak, Gyurcsány Ferencnek,(Bajnai Gordon, Oszkó Péter, Felcsúti Péter dolgozta ki azt a banki magatartási kódexet, ami végtelen cinizmussal vesztesé tette a devizahiteleseket. Vitára csak a jobbik alkalmas, de azt a MSZP, és MAZSIHISZ nemzetközi nácivá kiáltotta ki. Lehet más a politika vezetősége meg még vitaképtelen a támogatottsága miatt, labdába sem rúghat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.