A választásokon nemcsak férfiak, hanem nők is szavaznak, hála az egyenjogúságnak, meg a választási törvénynek, meg az idők szavának, meg Istennek. Elképzeltük, milyen lehet egy nő, ha fideszes. Vagy összefogásos-kormányváltós. Vagy jobbikos, esetleg elempés. A fideszes nő: Állandóan jobban teljesít. A rezsit olyan alacsonyan tartja, hogy párja akár mindennap berúghat, nem fogy el a pénz.

Forrás: hajdupress.hu
Feltöltő: HajduPress
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
@A Tündik bündije: És jobban teljesít, azt is tedd hozzá! :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
perfekt
Azt mondja az úr a hölgynek.Én 24 éve vagyok politikus,és soha jogtalan előny szerzéséhez nem használtam fel poziciómat.Erre a hölgy --derék dolog.Én viszont 24 éve kurva vagyok,és szűz !
perfekt
@A Tündik bündije: Talán eldurvúlt a kampány--Hajdu-Press elment szódát inni?:-))
varrólány
@HajduPress: az ígéret szép szó...íme!
civil nő
Elhatárolódik a pártoktól néha még saját magától is. A politikától függetleníteni szeretné magát de a kulcslyukon át bemászik hozzá a narancs a piros a zöld minden árnyalata.
Kreatív módon fon a színekből sálat és a nyakában hordja hiszen úgyis fojtogatva van a sok ígérettől legalább díszesen kínlódjon.
Szavazáskor 1, 2 ,x jeleket fog rakni gondolja valamelyik csak jó lesz. A szexben unja a banánt de lehet más a szex alapon nemzeti korbáccsal és selyem kötözővel hódít. Sajnos vagy szerencsére őt is térdre kényszeríthetik a balos vagy jobbos vagy ki tudja milyen irányú "szervek."
HajduPress
@varrólány: ez igen. le vagyok nyűgözve.
varrólány
@HajduPress: Köszönöm, legközelebb azért meggondolom miket ígérgetek!.-)
Bár a pártok is hűek lennének a szavaikhoz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.