A háromperces videóban drámai aláfestőzenére sorolják az emberek a problémáikat, a szövetség öt vezető politikusa (Mesterházy Attila, Bajnai Gordon, Szabó Tímea, Gyurcsány Ferenc és Fodor Gábor) pedig válaszaiban megígéri, hogy ezeken változtatni fognak.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
esmeraldana
@bundi: Igazad van, A Fidesz nem tartotta be a szavát, Sőt sokkal rosszabbul élünk, mint 4 éve. De akkor kire szavazzunk, mert mindenki csak ígérgetni tud no meg lázítani?
Hellcat
"Aki otthon marad az Orbánra szavaz"...na ez sajnos nagyon igaz...tessék elmenni szavazni. És tessék nem bedőlni a fidesz által kreált kis kamupártoknak.
bundi
@esmeraldana: ha rám hallgatsz a fideszre...
egyék meg ők a szart amit főztek...
ha most más jönne, akkor nem nagyon tud mit kezdeni ezzel a kezelhetetlen csalás és hazugságözönnel...azonkívül mindenhova a saját embereit betonozta be a kisgömböc, tehát mindent blokkolni tudnak, ha akarnak...és miért ne tennék...a sok hülye bégető, meg tapsikolva vonulgatna, mert ugye újraszámolás...meg úgyis csalt a gyurcsánybajnai...egy kis tüntetéssorozattal gyujtogatással...
és négy év múlva újra jöhet kisgömböc, hogy felfalja a maradékot...
viszont ha ők maradnak, akkor a saját fejükre hullik vissza ez az egész trágyadomb...
és a saját menetelőik, fogják szétszedni őket...csatlósaikkal bábjaikkal együtt...
sajna máshogy nem lehet véglegesen eltüntetni őket...tehát kegyetlen cudar egy két év lesz a következő...
ez van... nem kellett volna biankóra beszavazni a hülyéknek... de már amikor pedzegetni kezdték a manyup államosítást már akkor is késő lett volna elhajtani őket...
most meg?
az mszp- 10 000 milliárdos hiteléből 3000 milliárdos manyupot ők tüntettek el, az 1000 milliárdos tartalékot szintén, ami az imf-re volt félretéve, és mol meg egyebek lett belőle...
az imf pénzből a bankoknak továbbhitelezett 1000 milliárdot is nekik adták vissza, és hova lett? az mnb devizatartalékából is elment több mint 2000 milliárd...és 4000 milliárddal nőtt az államadósság is...és az oroszoktól is kunyeráltak még 3000 milliárdot...mert ugye az már alá lett írva...nem?
hol is tartunk?
és még nem telt le a 4 év...de ha valaki ki szeretné javítani amit írtam... tegye én is szívesen venném... már ha tudja...
nemjoezigy
Ez (is) a szomorú, hogy igaz amit mondanak a filmben, de nem csak arról kellene szólni a kampánynak, hogy mit csinált rosszul ez a bagázs, hanem, hogy a következő hogyan teremti elő a zsét az igazságtalanságok megszüntetésére. Nem véletlenül nem jogszerűtlenséget írtam, mert az itt nem történt lásd a bírósági döntésekben. Mert a jogot ezek írták a saját érdekeik szerint.
A lényeg, hogy buknia kell ennek a bagázsnak is, mégpedig úgy, hogy a régi, már leszerepelt bagázsok se jöhessenek vissza!
Ne ismétlődjön meg a fidesz-szoci-fidesz váltás, mert egyre pofátlanabbak lettek. (egyik oldalon legalizálják a három év alatt 7 milliárdos, és a másik oldalon a szintén 3 év alatti 117 milliós, illetve több száz milliós gyarapodást. Ez volt a politikai oldal, és most egy kis gazdasági oldal: 2002-ben a 100 leggazdagabb magyarnak 600 mrd Ft volt a vagyona, 2013-ban az első 10 leggazdagabbnak 898 mrd Ft! Az ország, és a nép többsége e közben szegényedik! OTP-s Csányi: 2012-ben 15 mrd Ft, 2013-ban 160 Mrd Ft!)
bundi
@nemjoezigy: nem akarlak kiábrándítani, de a következők sem tudják előteremteni zsétahogy írtad... honnan teremtse elő? ötleted van? húzzák elp a varázskalapból?
mit tehetnek... a miniszterelnököt ádernek kell kijelőlnie... és később minden döntését megvétózhatja... az mnb élén matolcsy keresztbemehet a kormánnyal, mert ő szabad és független nem? és a kormány őt nem utasíthatja...ugyanez vonatkozik az alkotmánybíróságra... mert ugye az is független, és véletlen sincs fideszes többség... de a bíróság is keresztbetehet mindenhol, vagy ha a médiában szeretne valamit tenni... vagy a megyei, városi vezetések is... de ha más nincs, a cégek, állami vállalatok vezetése is narancsos szemüvegben díszeleg...
így bárki is lesz a következő...(hacsak nem a nagy ember bábja, vagy ő maga) bármikor keresztbe tehetnek nekik... vagy ellehetetlenítik... így honnan teremtse elő ?
cacus
Kormányváltók? Kik? Kuncze Gábor? Fodor Gábor? MSZP? Magyarország szégyene, hogy ezek az emberek még egyáltalán a politika közelében lehetnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.