Vizsgálatot kezdeményeznek a kormányváltó erők az Állami Számvevőszéknél azért, mert a Transparency International becslése szerint a Fidesz-KDNP – a Civil Összefogás Fórum és a kormány segítségével – kétszeresen lépi túl a kampányra fordítható keretösszeget. Ezt a szocialisták képviselőjelöltje, Braun Róbert jelentette be. A Transparency számításai szerint a Fidesz-KDNP több mint 2 milliárd, a baloldali Kormányváltás szövetség 680 millió, a Jobbik 650 millió, az LMP pedig 310 millió forintot költött márciusig a kampányban. A Fidesz frakcióvezető-helyettese cáfolta a túlköltekezést.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Meglepődtem volna ha nem lett volna benne egy kis simonozás.
jancsik68
Sajnos a CÖF aljasságokat sugárzó plakátokat a magyar embereknek kell kifizetni,helyette inkább a gyermek éhezést kellene megszüntetni ebből a tömérdek ellopott pénzből.De mit várunk ezektől a keresztényi gazemberektől,akiknek még a püspökségeik is lopnak.De Lasztovicza Jenci is kitudna fizetni sok mindent a vörös iszap 1.5 miliárdjából,ez a pénz hol van?,ami kb6.szor több mint a Simon féle eltitkolt summa.
Nil
Elég volt nektek a Simicska pénze is!
Azt a környezetszennyezést amit ez a sok plakát okoz már nem is említem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.