Hajdú Gergely azt kérte Bajnai Gordontól, hogy ne zavarja meg a csongrádiak nyugalmát, és menjen tovább Békés megyébe.

Bajnai Gordonnak akadna teendője Békés megyében, rendeznie kellene azoknak a gazdáknak az ügyét, akiket egykor tönkre tett cége – mondta a politikus az Együtt-PM Szövetség vezetője és Komáromi Zoltán, a kormányváltó szövetség helyi jelöltjének lakossági fóruma előtt tartott sajtótájékoztatóján.

Hajdú Gergely úgy fogalmazott, az emberek 43 napja várják arra is a választ, mire gyűjtötte Simon Gábor 240 millió forintját.

A kereszténydemokrata politikust sajtótájékoztatója alatt mintegy tucatnyi aktivista állta körbe, akik többek között „Gordon, Gyurcsány bedarált?", „Tudtál Simon 240 millió forintjáról?", „Zuschlag, Mesterházy, Gyurcsány = szatyorkabinet!" feliratú táblákat tartottak, egyikük pedig Ludas Matyinak öltözve kezében plüsslibát tartott.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Inkább a ti nyugalmatokat zavarja nem ? :))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gibgab
Az a Bajnai ellen tüntető tucatnyi ember is-csak úgy, mint aggódó polgármesterük- biztosan a keresztényi szeretettől vezérelve demonstrált hülyébbnél hülyébb feliratokkal. Szánalmas és ostoba társaság.
Hellcat
Szokásos Simonozás...annyira szánalmas már.
kopeba
Szeretnék látni Békésben...karóba húzva vagy nyárson sütve.
szablyafűrész
Helyesen: - " Hajdú Gergely úgy fogalmazott, az emberek 480 hónapja várják arra is a választ, hogyan gyűjtötte Orbán Viktor, lottó ötös és menő vállalkozások nélküli a milliárdjait továbbá honnét hiányoznak ezek a milliárdok ? "

A zemberek nagy9on várják a választ...
alterego56
Hajdú Gergely azt kérdezze meg az imádott gazdájától hogy miből teleik a felcsúti latrina melletti stadionnak nevezett libalegelőre. Kérdezze meg azt is miből telik a Csíkszeredai fociakadémiára! Én nem adtam a hozzájárulásomat. A 2/3 nem elég mindenre. Erre a radai rossebb fel nem hatalmazott benneteket. A rendezvényen pedig szánalmas idióták verték a nyálukat.
Desischado
Már 2010-ben is csalással nyertek, mert ha jól emlékszem, az emberektől nem a rablásra, és a demokrácia eltüntetésére, valamint az ország teljes kirablására kaptak engedélyt! Takarodjanak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.