A Hír24 arra volt kíváncsi, vajon az utca embere eligazodik-e az országos listát állító pártok rengetegében. Az eredmény őket is megdöbbentette.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ez is csak egy fegyver a fidesz "választási csalásaim" fegyvertárából...elég sokba került ez az országnak a sok kis kamu megtévesztő pártnak a támogatást is oda kellett adni. átírták a törvényt, módosították a körzeteket, levélben szavazás, aztán a levélben szavazóknak már elkezdték előre megírni a szavazatukat, közmunkások tépkedik az ellenzéki plakátokat, kis pártokkal való megtévesztés...akár hogy is nézem a fidesz CSAL, CSALT és CSALNI IS FOG a választásokon. csak tudná minek amikor állítólag olyan kurva nagy a támogatottságuk...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dzurinda
@kacsa0707: Te is jól beszélsz, nem kell ide több párt, legyen a Fidesz, és csináljanak azt, amit csak akarnak! Éljen a diktatúra!
dolfi57
Közzététel a Facebookon is
Hozzászólás Ervin Tibor Szakács néven (Nem te vagy?)

Ervin Tibor Szakács · Kiemelt hozzászóló · KERI
Nem találják libás Gordon pártját? Hol találnák ugyan,de hát nincs is neki, és csak marakodnak. Az egész ellenzék egy nagy csürhe, ugy néz ki ez a társaság,mint egy baromfi udvar. Csak az a céljuk a hatalom mindenáron való megszerzése.
Desischado
Engem megdöbbentett, és riasztott is az emberek ennyire nagyarányú tájékozatlansága. A fidesz pontosan ezért csinálta. Azért a két fiatalnak szívből kívánom, hogyha ennyire nem érdekli őket a politika, akkor a saját bőrükön tapasztalják meg, milyen orbanisztánban élni, bár egyiken sem látszott, hogy nélkülöznének bármiben is. Az hogy az emberekkel, meg az országgal mi történik, az ilyen kis hülyéket nem érdekli, amíg az ő világuk okés. Megérdemelnék, hogy megtapasztalják milyen kiszolgáltatottnak lenni, és nélkülözni! A csúcs az a nő volt a végén, ő a SS-ben hisz. Hát akkor kotródjon a nácikhoz, odavaló! Elkeserítő volt a film, De azért remélem, nem mindenki ilyen hülye és közömbös, mint a filmben szereplők. Egyetlen pozitivum a fehér kabátos hölgy volt, meg az úr akik legalább tudták, miről van szó!
spu00
Igazuk van! Mennyivel könnyebb, olcsóbb volt 89 előtt szavazni, s Önök még boldogok is voltak tőle, hogy szavazhattak.Ha Önökön múlna, ma is csak egy pártra szeretnének szavazni. Lehet, de egy kicsit arrébb kellene utazni a boldogság tudatukért. Mi maradunk, a demokráciának vannak ilyen oldala is.
perfekt
Az előbb még fletót ,és fodort kereste mesterházy---most pedig eltünt egy teljes párt.Ez már nem Bermuda háromszög lehet?:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.