Semjén Zsolt szerint a magyar médiának "kutya kötelessége" az egyetemes magyarságról hírt adnia. A miniszterelnök-helyettes videóüzenetben köszöntötte a védnöksége alatt a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetemen Kolozsváron zajló MédiaTér konferenciát, amelyen médiaszakemberek tanácskoznak a külhoni műhelyek szerepéről a magyar közmédia-stratégia alakításában.

Semjén Zsolt szerint köszönet illeti a megújult magyar közszolgálati médiát, hiszen "végre egységben látják a Kárpát-medence magyarságát". Fontosnak tartotta, hogy a hírek ugyanolyan természetességgel szóljanak arról, hogy mi történt Pécsen, mint arról, hogy mi történt Szabadkán.

A miniszterelnök-helyettes szerint a külhoni magyarság híreinek "a magyar hírek integráns részeiként" kell megjelenniük a médiában, és ki kell terjedniük az élet valamennyi szegmensére.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szöszmösz
@Mobil123: Jaj pedig az a lovas bevonulás...! Nagyon teccet. Kár, hogy Ő is plagizál, mert az eredeti ötlet és Horthyé.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pisti271
Amikor Semjén lovon bevonul az egyetemes magyarsághoz,
arról mindig tudósítanak.
joopapa
Amióta a semmilyen zsotika képviseli hazánkban a kereszténységet, azóta könnyezö Mária szobor nem könnyezik hanem zokog!
Mobil123
Miért pont Pécs eset a pofádra??? Itt van az agyatlan haverod Hoppál majd referál neked csendben . Ne merészelj ide is lovon bevonulni!!!
szöszmösz
@Mobil123: Jaj pedig az a lovas bevonulás...! Nagyon teccet. Kár, hogy Ő is plagizál, mert az eredeti ötlet és Horthyé.
Igazi Trebics
Már alig várja, hogy Pécsen készre jelentsék a 8 méteres Sforza lovat és akkor, Pécsre is lóháton vonul be!! Juhéjj!
silber13
@szöszmösz: 16:45-re: Na, azért Árpád apánk sem kutya! És még mutyizott is azzal a fehér lóval!:-)) Hol volt még akkor ez a szem- és köpönyegforgató Zsótika!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.