Semjén Zsolt szerint a magyar médiának "kutya kötelessége" az egyetemes magyarságról hírt adnia. A miniszterelnök-helyettes videóüzenetben köszöntötte a védnöksége alatt a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetemen Kolozsváron zajló MédiaTér konferenciát, amelyen médiaszakemberek tanácskoznak a külhoni műhelyek szerepéről a magyar közmédia-stratégia alakításában.

Semjén Zsolt szerint köszönet illeti a megújult magyar közszolgálati médiát, hiszen "végre egységben látják a Kárpát-medence magyarságát". Fontosnak tartotta, hogy a hírek ugyanolyan természetességgel szóljanak arról, hogy mi történt Pécsen, mint arról, hogy mi történt Szabadkán.

A miniszterelnök-helyettes szerint a külhoni magyarság híreinek "a magyar hírek integráns részeiként" kell megjelenniük a médiában, és ki kell terjedniük az élet valamennyi szegmensére.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szöszmösz
@Mobil123: Jaj pedig az a lovas bevonulás...! Nagyon teccet. Kár, hogy Ő is plagizál, mert az eredeti ötlet és Horthyé.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kakaósbögre
Én meg arra lennék kíváncsi hogy egy nulla tagságú,nulla támogatottságú törpepárt elnökeként,milyen alapon nyilatkozik a magyarság nevében?!
pbalage
@kakaósbögre: ez az ürge a vajda helyettese, talán azért.
A templomokban pedig a papok kijelentik minden negyedik évben, hogy "az az öregasszony, aki nem a kdnp-re szavaz, nem kap ostyát!" Az öregasszonyok meg félelmükben már el is indultak a szavazóhelyiségek felé a járókerettel, hogy még időben odaérjenek.
Pisti271
Amikor Semjén lovon bevonul az egyetemes magyarsághoz,
arról mindig tudósítanak.
joopapa
Amióta a semmilyen zsotika képviseli hazánkban a kereszténységet, azóta könnyezö Mária szobor nem könnyezik hanem zokog!
Mobil123
Miért pont Pécs eset a pofádra??? Itt van az agyatlan haverod Hoppál majd referál neked csendben . Ne merészelj ide is lovon bevonulni!!!
szöszmösz
@Mobil123: Jaj pedig az a lovas bevonulás...! Nagyon teccet. Kár, hogy Ő is plagizál, mert az eredeti ötlet és Horthyé.
Igazi Trebics
Már alig várja, hogy Pécsen készre jelentsék a 8 méteres Sforza lovat és akkor, Pécsre is lóháton vonul be!! Juhéjj!
silber13
@szöszmösz: 16:45-re: Na, azért Árpád apánk sem kutya! És még mutyizott is azzal a fehér lóval!:-)) Hol volt még akkor ez a szem- és köpönyegforgató Zsótika!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.