Forrás: 168 óra 1. adójóváírás megszüntetése 2. béren kívüli juttatás drasztikus csökkentése (az adható 18. 000 Ft-ról 11. 250, ill. 5000 Ft-ra) 3. cafeteria megadóztatása 4. munkavállalói járulékok emelése 5. Kb. 32 ezer fő elbocsátása a közszférából 6. a foglalkoztatottak számának növelése utáni adókedvezmények megszüntetése 7. reprezentációs és üzleti ajándékok utáni adókötelezettség 8. cégautóadó emelése 9. egyszerűsített vállalkozói adó 30%-ról 37%-ra emelése 10. kötelező kamarai tagság (regisztráció fedőnévvel) 5000 Ft éves tagdíjjal 11. ÁFA-emelés 25%-ról 27%-ra 12. illetékemelések 13. a termőföldből átminősített ingatlanok értékesítéséből származó 20% feletti többlet 48%-kal adózik 14. az ingatlanadó de facto bevezetése (kommunális adó) 15. az ebek és lovak kötelező chipezése 16. a „chipsadó” bevezetése 17. a „chipsadó” emelése, majd kiterjesztése (pl. a gyümölcsízekre 500 Ft/kg) 18. szeszesital jövedékiadó-emelése 19. dohányáruk jövedékiadó-emelése 20...

Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
A sok, 30-as IQ-jú bégetőnek még ez is bonyolult...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Kiigazítás volt!!! A NER megalkotói nem ismerik a megszorítás szót, azt csak a büdös libsikomvcsik csinálták...
szablyafűrész
A sok, 30-as IQ-jú bégetőnek még ez is bonyolult...
F_Viktor
@szablyafűrész: Igazad van, szerintük ez az 50 tétel vagy Mesterházy hazugsága, vagy az elmútnyócévGyurcsányBajnai bűnei.

Ha William Stern 1912-ben ismerte volna egy mai jobber személyiségét, feladták volna neki a leckét :-)
gibgab
@szablyafűrész: @F_Viktor: Ballibsi rágalmak.
szablyafűrész
@gibgab: Ja ! A "zemútnyócév" hozta...vitte...
joopapa
Az a probléma hogy ennyi megszorítás és mégis rosszul élünk és gyermekek éheznek mert a szülőknek nincs munkája, a fidess emberei mint például mészáros löci, egyre híznak! Az életszínvonal helyett az állam adósság nő , üzemek helyett stadionok épülnek !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.