A 2014-es országgyűlési választási kampány legnagyobb választási gyűlését tartja szombaton a budapesti Hősök terén a Fidesz-KDNP pártszövetség - közölte a nagyobbik kormányzópárt társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója vasárnap a helyszínen tartott sajtótájékoztatóján. Nyitrai Zsolt azt mondta, "mosolygós, vidám, fiatalos tavaszi összejövetelre" számítanak, és nagyon sok családot várnak.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Mivel a rezsihazugságtól, a "mi mindent adunk a zembereknek, ha kapunk még 4 évet" fideszes szövegtől zeng a választási kampány, kérek mindenkit, ne feledje el, mit mondott az Echo tv-ben Kövér 2013 dec. 29-én:
"A társadalmi viszonyok megváltoztatására, az emberek gondolkodásmódjának megváltoztatásához negyven év kell. Ez akkor ér véget, ha biológiailag is kicserélődik a népesség, vagyis már csak azok élnek, akik a szabadságba születtek – vélekedett a házelnök. "
Nos így vélekedik rólunk, aki a mi pénzünkből tanulhatott. Remélem papa-mama büszke a gyerekére.
Ne tévedjünk, nemcsak csendes óhaj ez a részükről. Az eü. lerohasztása, a jogosultság megvonása, a nyugdíjak megcsonkítása (mivel a nyugdíj inflációkövető, így a mesterségesen alacsonyan tartott infláció a nyugdíjakból vesz el), mind az életünk megrövidítését "szolgálja".
Ha minden 1990 előtt született végiggondolja ezt a mondatot és nem a fideszre voksol, akkor végre eltakarodnak és nem kell azon töprengnünk, mit akarnak megtenni még azért, hogy Köteles Laca óhaja mihamarabb teljesüljön.
bretagne
@Manhattan: Remélem, igazad van/lesz. Nem hinném, hogy kibirunk még 4 évet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.