Kéretlen SMS-ek buzdítanak a CÖF által szervezett Békemenet a március 29-i szimpátiademonstrációra. A "civilek" demonstrációjára hívó üzenetet azonban olyanok is megkapták, akik semmilyen politikai célú megkereséskor nem adták meg a telefonszámukat.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Most akkor az orosz barátság mellett tüntetünk vagy a "ruszkik haza" című mutatvány jön? Jó lenne ha szombatig eldöntenék, mert az első esetben a kieső lengyeleket pótolni kellene közmunkásokkal legalább.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Ó, hát a tavalyi hóviharban is megkaptam a zseniális felszólítást a másik autóba való átülésre! Bevallom, elszabotáltam, az Istennek se akaródzott a kandalló mellől átülni egy hideg autóba, amit betakart a hófúvás. Kedves Csizipapa, most se megyek se Putyin ellen, se mellette vonulni, se nem akarok a rezsiszabotőrök ellen harcolni sem a Vitéz Herceghalmyt éltetni. De mivel készültem a rezsiháborúra, és vettem egy haletető csúzlit, amivel visszalövöm a képetekbe azt a szart, ami a szátokból folyik.
F_Viktor
Engem pár napja Kósa zaklat emailben a Kósa Lajos címről:

"Kedves Barátunk!

Március 29-én, azaz jövő szombaton 15 órakor választási nagygyűlést tartunk a budapesti Hősök terén. Beszédet mond Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke. Merítsünk erőt a kampány utolsó napjai előtt, bizonyítsuk be, hogy elszántak és egységesek vagyunk. Jöjjön el Ön is, és hívja meg barátait, ismerőseit.
Legyünk minél többen, találkozzunk a Hősök terén!

Üdvözlettel:
Kósa Lajos"
szablyafűrész
Aki sms-t kap a birkáktól, küldje vissza a következőt:

" Kösz ! Közben frissítettek ! Elmarad "
bakegya
A megélhetési bűnözők ott lesznek-korpa közé nem keveredem!!!
tavaszi
@szablyafűrész: küld vissza...elképzelhető,hogy olyan láncreakciót inditassz el,hogy elmarad..és mindenki másnap a maszopra fog kimenni...ó te szegény embör...te...
keresztapa
Engem hívogat az MSZP, hogy menjek a részemre kiállított útlevélért, 25. én 14: 00-ig 20% kedvezménnyel vehetem át Mesterházy Attilától személyesen, az Országház ülésterem folyosóján.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.