A miniszterelnöki Facebook oldalon jelent meg néhány kép arról, mit és hogyan csinált Orbán Viktor Szaúd-Arábiában. "Rijád. Üzleti fórum" – ezzel a címmel készült album az útról.

A látogatásról szóló tudósítás itt olvasható >>>

Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Azért meg kell hagyni csendes a kampány is, senki nem ordít teli torokból mocskolódva, hogy a kormány ne írjon alá egyezményeket, ne alkosson jogszabályokat, ne sarcolja a polgárt, ne árusítsa ki a hazát, ne kössön megállapodást diktátorokkal, stb. a választás előtti néhány hónapban! Elbűvöl Orbán, hogy kormányon milyen megértő önmagával ezekben a korábban sarkalatos ügyekben. Hiába na, maga felé hajlik a (lenyúlásban) megfáradt kacska keze!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Engem is érdekelne, mi a bánat van azon a lepedőnyi vackon, amit épp aláír! De abból kiindulva, hogy az "olcsó munkaerőt" reklámozta, sok jóra nem számítok! Amúgy meg csóringer vagyok, de az egyik teve vásárlásába örömmel besegítek, csak vigyék már, az isten szerelmére!
tavaszi
...hátrébb az agarakkal elvtársak a 120-tagú küldöttség tagja volt Kóka János is ...most akkor hogy is van ez a : diktátorosdi-mutyizós -FideSSnyikes---mutyizós ---tolvajbandázás---???-----esetleg nem kéne elgondolkozni? hogy egy dolog az politikai hovatartozás ..és egy dolog a gazdasági előremozdulás!...kikéne tán ezt vetiteni Paksra is ...ha moszkva épiti a legjobb atomerőművet (MVM-berkekből tudom) akkor a komcsi putyin épitse !...Moszkva sem finnyáskodik,azon...hogy jobboldali kormánytól nem vásárol almát..és bármit...tessék erre lehet gombot varni...Koka János a 120 tagú küldöttség tagja voolt ...a "rasszizmus..és kirekesztő nácizás jegyében"""...aki ráadásul kijelentette mindenképpen erősíti egy gazdasági tárgyalás pozicióját a Miniszterelnök úr jelenléte ...(gomb-tű cérna a varrósdobozban)
karma1
@dömdödöm: TECCIIIIIK! Nevetess me'g!!!.:o)))
karma1
Bocsi: Nevettess me'g!!! (ket t-vel helyes...:-))
karma1
Most mondjam, hogy "amilyen bunko?" , meg ivott is egy ALKOHOLTILALMAS orszagban? Na de megis mit vartunk tole, hiszen a hulye PR-osa sose tudja eltalalni, hogy amelyik orszagba mennek , ott mi az alapveto kovetendo szokas?
Cicamama55
@tavaszi:" tessék erre lehet gombot varrni..".Erre ugyan nem, de az új Jobbikos mellénykékre lehet elkezdeni gombot varrogatni, mert a sárga pólók fölé úgy érzem lassan fel fog kerülni...Úgy hogy kivételesen egyet is értek önnel abban, hogy legyen kéznél a tű és cérna...A képeket elnézve, majd a textiliparunk fog újra nyeregbe kerülni...Minimálbéres abrosz varrókra lesz szüksége Szaúd-Arábiának, mert gondolom -a képeken látható magyar "gazdasági szakembereink" szakmai tanácsai nélkül is boldogulnak ..Tönkremenni nem akarnak...Vagy esetleg, mint egyéni befektetők tették meg látogatásukat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.