A miniszterelnöki Facebook oldalon jelent meg néhány kép arról, mit és hogyan csinált Orbán Viktor Szaúd-Arábiában. "Rijád. Üzleti fórum" – ezzel a címmel készült album az útról.

A látogatásról szóló tudósítás itt olvasható >>>

Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Azért meg kell hagyni csendes a kampány is, senki nem ordít teli torokból mocskolódva, hogy a kormány ne írjon alá egyezményeket, ne alkosson jogszabályokat, ne sarcolja a polgárt, ne árusítsa ki a hazát, ne kössön megállapodást diktátorokkal, stb. a választás előtti néhány hónapban! Elbűvöl Orbán, hogy kormányon milyen megértő önmagával ezekben a korábban sarkalatos ügyekben. Hiába na, maga felé hajlik a (lenyúlásban) megfáradt kacska keze!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
Az az esztergályos selejt mit keres ott? Tán tanműhely megnyitásában sántikál?
Manhattan
Vajon most mit adunk el? Kit adunk ki? Milyen alapértékünket áruljuk el? Melyik szövetségesünket hagyjuk cserben? Vagy a stadionok mellé építenek majd mec(c)seteket, minareteket is? Bevezetik a többnejűséget (mint a minap Kenyában), és nem lesz sertéshús és szeszes ital a boltokban? (Az árak miatt sokaknak már úgy is mindegy, hogy van-e vagy nincs...) Ja, és közvetlen repülőjárat indul Felcsútról Rijádba.
bakegya
Azértbadzsán után mégegy olajozottan gazdag arabság.Ez a sok konyharuha a fejekre,ez többet hozhatna-mondjuk nekem egyáltalán nem tetszik,de az aranyfotöjökkel ugyan így vagyok-az aranytojást tojó tyúknak jobban örülnék,mint annak a soksok milliónak amit ennek a felcsuti állandó felkapaszkodni vágyó olajozott kirándulgatásainak.
Cicamama55
Balogh úrnak nem a legértelmesebb arckifejezését sikerült elkapni, Orbán Viktor viszont nagyon koncentrál...Bejárják még a fél világot választás előtt, s ki tudja milyen üzleteket kötnek. Legalább 1 hónappal ápr.6-a előtt felfüggeszthették volna a megállapodásokat, elég lesz majd az eddigieket nyögnünk!
darwin
Olyan hosszú iratot ír alá,hogy még a dédunokáink is fizetni fogják.
dömdödöm
szépen mutat a dalia ahogy szittyózik az olajszőkék között akik gyermekbicikli
kerék belsővel rögzített asztalterítőt húztak fel a búrájukra . :-)
Mobil123
vajon hányszor tud/akar eladni Minket???
dömdödöm
fentről a 4,. kép
Nem leszünk jóba viktor ha támogatod az elektromos autó gyártást :-)
Tényfeltáró
Lesnek, mint a moziban.
Van veres hagyma a tarisznyában..
Dr. Felipe
A csuti pávatáncos prosti ismét arab földön illegeti magát arab befektetők előtt hátha ráfanyalodik valamelyik.
Ahogy az első képet elnézem zseléfejet már ki is nézte magának az a zöld sapkás biztonsági ember.
A pávatáncos, a zseléfej és a bájgúnár. Három tevéért mindet odaadjuk az araboknak.
dömdödöm
fentről 3.kép
Viktor ! 2 napig lángot szórt a pics@nk az import szegedi erőspaprikától ,mit hozol fel mentségedre ? :-)
Mobil123
@dömdödöm: A többi képre valami?:-)) (hát jót röhögtem:-D )
coyote3
Tudósítás egy kis pénztarhálásról...
dömdödöm
@Mobil123: jó poén ,azért írtam ,én is röhögtem rajta pedig a saját hülyeségeimen nem szoktam . :-)
darwin
@Dr. Felipe: Mi vesszük a tevéket.Egyet vállalok.
A Tündik bündije
@Dr. Felipe: Azért az feltűnt, hogy járt az utóbbi években már Kínában, Oroszországban, Indiában, meg fél tucat másik helyen, de egy demokratikus ország közelébe sem megy soha?
Mobil123
@dömdödöm: Azért most látom hogy külön tatyóka is van e nagy alkalomra.:-)
A facebookos uraságnak csak annyit hogy ő meg a király a „patkányok „ közt.
Dr. Felipe
@A Tündik bündije: Egy demokratikus ország vezetője sem égeti magát vele. Én már nagy izgalommal várom az Észak-Koreai látogatását. Arra van sansz hogy onnét nem tér vissza mert megtetszik neki az ottani berendezkedés és leváltja a kis dzsongot.
nezelodo
Azért meg kell hagyni csendes a kampány is, senki nem ordít teli torokból mocskolódva, hogy a kormány ne írjon alá egyezményeket, ne alkosson jogszabályokat, ne sarcolja a polgárt, ne árusítsa ki a hazát, ne kössön megállapodást diktátorokkal, stb. a választás előtti néhány hónapban! Elbűvöl Orbán, hogy kormányon milyen megértő önmagával ezekben a korábban sarkalatos ügyekben. Hiába na, maga felé hajlik a (lenyúlásban) megfáradt kacska keze!
dömdödöm
Az milyen lehet egy reggel az szaudaraboknál ?
Drágám ! ne vedd fel már azt a terítőt 1 hete rajtad van és különben is amikor már először felvetted már akkor is pörköltszaftos volt . Ott van a tisza az ebédlőasztalon.
:-)
A Tündik bündije
@Dr. Felipe: Az lesz élete fénypontja, amikor kiterítik neki a vörös szőnyeget Phenjanban. De addig még van hátra pár afrikai militarista állam.
bretagne
Neki miért nem adnak konyharuhát a fejére?
Január
Mit ihatnak? A szeszfogyasztást tudtommal tiltja az arabok vallása. /Csak stikában isznak szeszt, mikor a "főimámjuk," elfordul. :)))/
QQCSI
@Január: Teát isznak. Láthatod az első képen, hogy a miniszterelnökünk undorodik is tőle..
nezelodo
"QQCSI
@Január: Teát isznak. Láthatod az első képen, hogy a miniszterelnökünk undorodik is tőle.."

Na akkor nem hágnak meg senkit a fehérvári huszárok, bár amióta az a súlyos legény ott a polgi...
jancsipapa
És azzal "reklámozza" Magyar országot ,hogy --uraim meg fognak lepődni ,milyen keveset kell fizetni nálunk egy munkásnak ...
Január
@QQCSI: @nezelodo: Az a pohár teásnak elég kicsi, de lehet, hogy ott az a szokás.
nezelodo
Január

Hát kezdek félni, hogy mit ivott, és főleg mit írattak vele alá utána...
QQCSI
@Január: Háááááááááááááááááát, lehet, hogy kumisz volt tevetejből...
aremy
de a baloghhh páter mi a szárt keresett ott csak nem az oktatást akarja át vinni vagy hozni
no rózsa akkor neked annyi.
Cicamama55
@bretagne: Ha a konyharuhára nem is, de az azt fejre fixáló glóriára azért biztosan fáj a foga. Az álomképében már fényesen ott lebeg a feje fölött...
bretagne
@Cicamama55: Az a korona, ami után ácsingózik.
feri57
Nem szégyelled magad Viktor, iszogatol amikor a roma testvíreid éheznek!!!
vukkocska
Biztos a Welsztől kapta az útlevelét. :)
geo
@bretagne: Az már lehet hogy megvolt. Mert a Szent Korona avatókorona, csak egyszer kerül a fejre. Aki játszik vele vagy belehal vagy megőrül. Vannak jelei hogy itt valaki próbálkozott a fejére helyezni.
Január
@nezelodo: Azért biztos tisztában vannak a szaúdiak is azzal, hogy nálunk most választás lesz és - minden lehetséges. A kormány megy, marad, esetleg más pártokkal egyezkedni kényszerül a jövőben, és ennek megfelelően kötötték a szerződést.

Egyébként éppen O.V. nehezményezte anno, ha a választások előtt az éppen regnálók ilyen szerződésekkel állítják "kényszerpályára" a következő kormányt. Úgy látszik ez most egy cseppet sem zavarja.
Az, hogy közpénzen bejárja most a világot nem jelent semmit ahhoz a pénzszóráshoz képest, amit a köreik részére rendeztek. Most csak drukkolhatunk, hogy még nagyobb kárt ne csináljon, mint amit eddig elkövetett a magyarok ellen.
bretagne
@geo: Nagyon úgy néz ki! De mikorra hat?
geo
@bretagne: Ha elér minket az áldás, majd megtudjuk! Attól félek.
bretagne
@geo: Légy optimista, ha nincs is rá okod. Én is így teszek!
Desischado
@dömdödöm: Dömi, majd megfúltam, annyira nevettem! Nem nagyon van most kedvem mosolyogni se, úgyhogy külön köszi!
Desischado
Engem is érdekelne, mi a bánat van azon a lepedőnyi vackon, amit épp aláír! De abból kiindulva, hogy az "olcsó munkaerőt" reklámozta, sok jóra nem számítok! Amúgy meg csóringer vagyok, de az egyik teve vásárlásába örömmel besegítek, csak vigyék már, az isten szerelmére!
tavaszi
...hátrébb az agarakkal elvtársak a 120-tagú küldöttség tagja volt Kóka János is ...most akkor hogy is van ez a : diktátorosdi-mutyizós -FideSSnyikes---mutyizós ---tolvajbandázás---???-----esetleg nem kéne elgondolkozni? hogy egy dolog az politikai hovatartozás ..és egy dolog a gazdasági előremozdulás!...kikéne tán ezt vetiteni Paksra is ...ha moszkva épiti a legjobb atomerőművet (MVM-berkekből tudom) akkor a komcsi putyin épitse !...Moszkva sem finnyáskodik,azon...hogy jobboldali kormánytól nem vásárol almát..és bármit...tessék erre lehet gombot varni...Koka János a 120 tagú küldöttség tagja voolt ...a "rasszizmus..és kirekesztő nácizás jegyében"""...aki ráadásul kijelentette mindenképpen erősíti egy gazdasági tárgyalás pozicióját a Miniszterelnök úr jelenléte ...(gomb-tű cérna a varrósdobozban)
karma1
@dömdödöm: TECCIIIIIK! Nevetess me'g!!!.:o)))
karma1
Bocsi: Nevettess me'g!!! (ket t-vel helyes...:-))
karma1
Most mondjam, hogy "amilyen bunko?" , meg ivott is egy ALKOHOLTILALMAS orszagban? Na de megis mit vartunk tole, hiszen a hulye PR-osa sose tudja eltalalni, hogy amelyik orszagba mennek , ott mi az alapveto kovetendo szokas?
Cicamama55
@tavaszi:" tessék erre lehet gombot varrni..".Erre ugyan nem, de az új Jobbikos mellénykékre lehet elkezdeni gombot varrogatni, mert a sárga pólók fölé úgy érzem lassan fel fog kerülni...Úgy hogy kivételesen egyet is értek önnel abban, hogy legyen kéznél a tű és cérna...A képeket elnézve, majd a textiliparunk fog újra nyeregbe kerülni...Minimálbéres abrosz varrókra lesz szüksége Szaúd-Arábiának, mert gondolom -a képeken látható magyar "gazdasági szakembereink" szakmai tanácsai nélkül is boldogulnak ..Tönkremenni nem akarnak...Vagy esetleg, mint egyéni befektetők tették meg látogatásukat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.