Gyurcsány állítólag addig hergelt egy idős férfit nyíregyházi rendezvényén, amíg az megrugdosott egy lufiosztogató Fidelitas-aktivistát – legalábbis a Fidesz közlése szerint. Az ifjúsági szervezet a történtek miatt feljelentést tett a rendőrségen.

Jászai Menyhért, a Fidesz nyíregyházi szervezetének elnöke hétfő este az MTI-vel azt közölte: a Demokratikus Koalíció (DK) elnökének Kossuth téren megtartott kampányrendezvényén egy idős férfi többször megrúgta a Fidelitas aktivistáját, aki lufit osztott a város főterén sétálóknak.

"A Gyurcsány Ferenc beszédéről tudósító Nyíregyházi Városi Televízió felvételén jól látszik, hogy a Fidelitas aktivistái hallótávolságon kívül, legalább száz méterre sétáltak a rendezvény helyszínétől, így a DK szónokát és a kampányeseményt semmilyen módon nem zavarták" – írta közleményében Jászai Menyhért.

Hozzátette: az eset miatt a Nyíregyházi Rendőrkapitányság a téren tartózkodó járőreinek is be kellett avatkozniuk.

Az eset után a Fidesz nyíregyházi szervezete bocsánatkérésre szólítja fel Gyurcsány Ferencet, "az eset szemtanúi szerint ugyanis egyértelmű, hogy a DK elnöke hergelte fel hallgatóságát, az egyébként a rendezvényt semmilyen módon nem zavaró fiatalok ellen" – áll a közleményben. A Fidesz emellett felszólítja a DK elnökét, hogy "fejezze be az embereket egymás ellen fordító politizálást és ne hergelje munkájukat önkéntes alapon végző fiatalok ellen hallgatóságát" – közölte Jászai Menyhért.

A közlemény szerint a Fidelitas feljelentést tett a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon. A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást az ügyben.

89 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Na, akkor ebből is lesz egy minimum 10 perces hírblokk az M1-en, meg legalább fél óra a Kossuthon. Csak a lakásmutyizó pofongépről nincs hír valahogy.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
koszpeko
Volt valami becsületes húzása ennek a kormánynak???
Becstelen emberekhez becstelenek ragaszkodnak akik elhiszik,hogy egyiktől elveszi a fideszkormány s a másiknak oda adja.
Másból nem tudnak adni.
Lásd trafik és föld mutyi.
A 4-es metró is az elmúlt 4 év alatt épült ugye ezért nem hívták meg Demszkyt?
koszpeko
@nahát: Agy mosott???
Inkább vagyok agy mosott bal oldali mint okos értelmes fidesznyik.
nahát
@koszpeko: Az a te bajod, ha még gondolkozni sem akarsz/ tudsz!
koszpeko
@nahát: Láttad a többi "agymosottat" az Operánál?
Ők és még nagyon sok más ember foglya elsöpörni a fideszt a szavazófülkékben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.