Ki törölné fel jobban a padlót Orbánnal – Gyurcsány vagy Mesterházy? A Demokratikus Koalíció nagygyűlésén megtelt a SYMA csarnok.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Papír egy szál se! És Gyurcsány Ferenc csak beszél.Okosan, szenvedélyesen. Őszinte hittel, bírálva önmagukat is. Fényezés, öntömjénezés nélkül.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
stone
@nahát: demagóg baromság...

Hány évig kell ezt még hallgatni?

Ez volt a MOL részvényvásárlás fidesz módra:

"2011 máj. 24 - A részvényvásárlást a magyar állam a már korábban lehívott IMF-hitelből finanszírozza"

..ez csak 1...
Azóta több százmilliárd forint euro, és dollár alapú kötvényt bocsátott ki az állam...
Gyengül a forint - süllyedünk el az adósságba..ennyi zajlik most. (és nem négy éve)
esmeraldana
@JAJMÁR: Te is nagyon okos vagy, mindenkinek osztod itt az észt!! Én nem hiszek a népámítóknak és lázítóknak.Sem Fletónak, sem a Fityesznek! Azokban hiszek akik igérnek valamit és be is tartják!! De ezidáig ilyen párt nem volt, sajnos.Mindenki csak a babérokra akar törni aztán meg leszarják a magyar nemzetet!! Lopnak és hazudnak!!
spu00
@stone: Mi lenne, ha egyszer a tényekkel tudna válaszolni,bevesz minden hablaty szöveget, s azt próbálja meg itt elhinteni.
A MOL részvényt a manyup pénzből vásárolták vissza, de nem a vissza vásárlás volt szégyenteljes, hanem az eladása 2003-ban.
Ha ismerné az ország adósság csökkentési lehetőségét,akkor nem írna ilyen butaságokat. A kötvény kibocsájtások a lejáró hitelek kifizetésére szükségesek, s a mostani kibocsájtások kamat terhe olcsóbb, mint a korábbiak, ezt mindig befolyásolja az aktuális MNB kamatláb.Én nem tudom, hogy Önök mitől imádják az IMF hitelt, szeretnek olyan megkötések között élni, mint 20%-s nyugdíj csökkentés, közalkalmazottak elbocsájtása, ingatlan adó stb.Idáig egyetlen IMF hiteles ország még nem jutott ki a saját válságából, kivéve M.o-t.Gondolom ezt sajnálják, Önök a segély imádók.
stone
@spu00: Ön vagy teljesen félreértelmezi a helyzetet (tudatlanságból), vagy politikus.
Nézzük a bizonyítványt (száraz tények):

226 milliárd forintot bukott három év alatt az állam azon, hogy megvásárolta a Szurgutnyeftyegaztól a Mol 21,22 százalékos részvénycsomagját – írja az Index.

A Molért 2011-ben 1,88 milliárd eurót fizettünk, akkori 265 forintos árfolyamon számolva 498 milliárd forintot az IMF-től felvett hitelből – olvasható az Indexen.
Most viszont a forint és a Mol árfolyama sem áll túl jól, 12 330 forint körül mozog a cég papírjainak az értéke, miközben az euróval 312 forint környékén kereskednek, ebből adódik össze a hatalmas mínusz.

...hát ez van
Boszi27
@esmeraldana: A mocsok Fletója! Nem elég hogy hazudoztak, még el is ismerte a szégyentelen! Na meg aztán ezen változtatni is akart!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.