Nem volt hamis bissau-guineai útlevele Simon Gábornak, de még igazi sem - értesült lapunk egy, az ügyet jól ismerő forrásból. A Magnet Bankban állítólag ezzel nyitott Simon-számla valóban létezik, de ahhoz információink szerint nem mutatták be az útlevelet, amikor a számlatulajdonos adatait az ügyfél lakásán ellenőrizték a bank alkalmazottai. Korábban erre a gyanúra alapozva rendelték el az előzetes letartóztatást.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: nemkati
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Ha nincs, hát nincs. Magyarország, 2014. Tombol a törvényesség az országban.
Sziszifusz
Ha ez tényleg így van, akkor még egy olyan eset, aminek a vége bűncselekmény hiányos megszüntetése, az eljárásnak. Ez is egy a sok eset közül amit, a Fidesz produkált, karaktergyilkosságok jegyében. Ezek a gátlástalanok mindenre képesek a győzelemért.
Igaz, a választás megnyerése életbevágóan fontos számukra, mert ellenkező esetben a tengernyi disznóság elkövetése miatt börtön várna rájuk.
nemkati
@Sziszifusz: Ettől függetlenül Simonnak van eltitkolt vagyona, amit a vagyonbevallásában nem tüntetett fel, és ez nem szép dolog. Mármint ha kormánytagoknál nem szép dolognak nevezik a hasonló eseteket, akkor az ellenzéknél is így kell nevezni. Az meg, hogy ha kiderül, hogy nem adózott utána, az bűncselekmény. De ez mind a nyomozó hatóságokra tartozik, és ha megvan az eredmény, akkor állhatnak elő a tényekkel. Ahogy folyamatban levő ügyekben parlamenti bizottságok nem kutakodhatnak fideszes képviselők viselt dolgai után, úgy ugyanez az ellenzéki ügyekre is vonatkozik. Vagy nem?
Sziszifusz
@nemkati: Azt, hogy milyen pénze van, az ő pénze-e nem tudjuk. Túl zavaros az ügy. Sok variáció lehet. Egy biztos, jön a választás és az ellenzék lejáratása érdekében alappal vagy annélkül a Fidesz mindenre képes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.