Magyarország visszavásárolta és hazaszállította a Seuso-kincs hét darabját – ezt jelentette be ma Orbán Viktor miniszterelnök rendkívüli sajtótájékoztatón, a Parlamentben, az eseményről készült fotó pedig már látható is a Facebookon.

"Nagyon jó hír! Kárpátalját is vissza kell szereznünk!" – kommentálta ugyanott az eseményeket egy némileg arányt tévesztett rajongó.

Így leplezte le Orbán a visszaszerzett Seuso-kincseket

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
perfekt
Á csálád a legnagyobból kajál majd Húsvétkor:-))
kiskutyauto
@pbalage: Igen, természetesen Felcsúton lesz a végleges helyük, az Orbán hétvégi villa nappalijának ékkövei lesznek... a múzeum negyed is ott lesz ugyanis... elhelyezésük úgy lesz megoldva, hogy a kincs látható legyen a szomszédos focistadion miniszterelnöki páholyából, ha a vezér odapillant melengesse lelkét, hogy nemzetünk családi ezüstje immár jó helyen van... hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
bra048
Nem értem én ezt az egészet. Ha ezeket a kincseket fondorlatos módon vitték ki az
országból, akkor a birtokjogokért miért adunk több ilyen sok pénzt. Szerintem a TEK
ingyen visszahozhatta volna!
nemjoezigy
1. Ez megint a kampány része!
2. Ha már elismerték az angolok is mint (jogtalanul) birtoklók, hogy MO a tulajdonos, akkor miért kellett érte fizetni. Ha nem is egyszerű kommunikációval, de folyamatosan kommunikálni kellett volna a tulajdonjogunkat. (kereskedni úgyse lehetett vele, legalábbis legálisan) vagy: 1.
3. A mai világban sok műkincset adnak kölcsön, tehát ezt úgy kellett volna elfogadni, hogy kölcsön van az angoloknál és fizettetni érte (mert a műkincsek kölcsönadása része az is, hogy ahol bemutatják az fizet érte) vagy: 1.
4. Ha már jogosan és ingyen nem kapjuk vissza, akkor hologramos technikával lefényképezni és úgy kiállítani nálunk. Majdnem akkora lett volna az esztétikai értéke, mint a mostani látvány. Megfogni úgysem lehetne. Több helyen is kiállítható lehetne! vagy: 1.
5. Ennek a pénznek több jobb helye lett volna, a gazdagokat leszámítva bárhol, ahol pénzt termelt volna a köznek, vagy életszínvonal, egészségi szint emelkedést adhatott volna sok gyermeknek, rászorulónak! De fontosabb az 1.

Ez van ilyen világot élünk, a pénzesek határozzák meg önös érdekük szerint a többség sorsát. Nálunk a baloldal elvesztette a hitelességét, a jobboldal az hozza magát,- azt amit az ideológiája meghatároz neki: fő jellemzője a társadalom hierarchikus felépítésének elfogadása, az emberek közötti társadalmi és anyagi egyenlőtlenség adottságként kezelése és helyeslése!
Ezek után nem értem, hogy a sok szegény, elnyomott ember miért szavazott, miért szavazna rájuk?
Tehát éljen a kirakat, éljen az egypártrendszer ami=a fidesz2/3-jával!
Csak azt nem értem, hogy én mivel érdemeltem ezt ki?
bra048
@nemjoezigy: Mindenben igazad van. Oké...
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Önelégült majom és birkái visszavásárolták adófizetők pénzéből .Igaz Geo, tegnap 15:09, hányok ,TŐLÜK!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.