A választási kampány hajrájában nőtt a Fidesz–KDNP népszerűsége a teljes választókorú lakosság körében a Nézőpont friss felmérése szerint.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
MNO meg nézőpont :D A hitelesség netovábbja.
csikknorisz
"Az aktív szavazóik erős elkötelezettségét jelzi, hogy 88 százalékuk már évek óta eldöntötte, hogy a kormánypártokra fog voksolni a következő választáson."
Ők az igazi vakhitűek. Tőlük akármit csinálhat Orbán, nekik az úgy jó.
töky
@Hellcat: Bazdmeg, már lassan én is elhiszem, hogy ezek a f@szkalapok újra nyerni fognak április 6-án. Akkor ígérem, hogy többet nem írok sehová sem politikai színezetű véleményt. Mindenki dögöljön éhen, mindenkinek a kölykei szédelegjenek ki nyugatra, a nyugdíjasok jajjgassanak, koplaljanak a CÖF-ös birkák vonuljanak, a Hoppál geci, meg a Selmeczi kuszafogu szörnyella röhögjön a pofámba, a haverokat tömjék földekkel, trafikokkal, A Kövér baromarcú laci kommunistázzon, épüljenek a stadionok rogyásig, az általános iskolások tanuljanak ezektől a tetvektől erkölcstant, mindenki lehessen homokos ( lehet, hogy 2016 tól ez kötelező lesz, addig csak lehetőség ) és még tudnám sorolni addig, amíg ebből a szar gépből ki nem fogy a tinta. És én leszarok mindent. Ennek a népnek, ha ez kell ( pláne ha újra 2/3-al ) akkor megérdemli, megérdemeljük közösen. Menjünk Oroszországba, meg Azerbajdzsánba málenkíj robotra, vagy Szaúd Arábiába homokot lapátolni megérdemeljük. Kíváncsian fogom várni, hogy mikor kezdődik majd az ajvékolás, hogy az így nem mehet. Bizonyára akkor már kúrva késő lesz. A mi generációnk már rámegy erre.
Hellcat
@töky: Tökéletesen igazad van...a fidesz fog nyerni sajnos látod nagyon dolgoznak rajta mindenféle választási csalásokkal, propagandával stb...viszont ha így megy tovább az állapotok romlani fognak...és akkor a fidesz nyakába borul a saját szara...a nép megszavazza a kivégzést és a fidesz lesz a hóhér...viszont ők a vagyonukkal akkor olyan gyorsan fognak elpucolni hogy csak na...senki nem lesz felelősségre vonható stb.stb. Sajnos igazad van a mi generációnk már rámegy...de még az unokám is ez miatt fog szenvedni. Én megteszem amit lehet...ha arról van szó utcára is mennék...de majd meglátjuk mennyire fajulnak el a dolgok.
Hellcat
@töky: index.hu/chart/2014/03/26/orban_chart_1/
itt minden le van írva...ezt akarják folytatni...a rombolást...a fizetések csökkenése diagram is rettentő érdekes...csak a felső 10000 fizetése nem csökkent...milyen érdekes.
csikknorisz
@Hellcat: Az ő fizetésük húzza felfelé az átlagbért is, amiről lehet lelkendező statisztikákat, meg "Magyarország jobban teljesít" plakátokat kiadni. Pedig a dolgozók kb. 3/4 része el sem éri az átlagbért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.