Országjárásra indulnak hétfőtől a Fidesz-KDNP politikusai: az áprilisi országgyűlési választásig hátralévő 28 napban több mint háromszáz eseményen, választási gyűlésen, lakossági fórumon vesznek részt – közölte a Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.

Nyitrai Zsolt tájékoztatása szerint a pártszövetség csaknem száz politikusa indul országjárásra – köztük Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, miniszterelnök, illetve tárcavezetők, elnökségi tagok –, hogy találkozzanak a választópolgárokkal.

Elmondta azt is, hogy hétfőtől megújulnak a Fidesz-KDNP választási óriásplakátjai, amelyek négy témakörre fókuszálnak majd: a munkahelyek megvédésére és újak teremtésére, a nyugdíjak megvédésére, a rezsicsökkentés folytatására és a családbarát támogatási rendszer fenntartására.

Minderre a kormánypárti jelöltek jelentenek garanciát – hangsúlyozta Nyitrai Zsolt.

Emellett beszámolt arról, hogy eddig 2 millió 50 ezren támogatták aláírásukkal a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjeit.

Ennyi ember mondta azt, hogy fontos neki a munkahelyteremtés, a nyugdíjak megvédése, a rezsicsökkentés és a családbarát támogatási rendszer folytatása, illetve mondott nemet "a Gyurcsány Ferenc vezette koalíció" visszatérésére – fogalmazott.

Az aláírásgyűjtést folytatják, mert sokan jelezték, hogy még nem tudták aláírni a támogató ívet – mondta a Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója, aki kérdésre válaszolva kijelentette, pártja a törvényeket betartva gyűjti az aláírásokat.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Akkor ezért egyenesítik a népek a kaszákat...
szablyafűrész
@spu00: Talán cáfolni illenék - okostojás - nem a levegőbe büfikézni - nem ?
szablyafűrész
Nosza, akkor nézzük, milyen témáról egy qrwa kukkot sem fog szólni az országjáró nemzeti népmese-társulat:

Ha bárki is például elolvasta a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatát, ami az Orbán kormány első intézkedései közé tartozott, akkor, ha egy kicsi jóérzés is szorult volna belé, azt összetépte volna és azt mondta volna, hogy ez nemzetmegosztás. A nyilatkozat ugyanis arról szól, hogy a magyar nemzet összeszedte utolsó életerejét és megválasztotta a Fideszt. Csak félve kérdezem, hogy mi van azzal a 3,5 millió szavazóval, aki a 2010-es választásokon nem a Fideszre adta a voksát? Ők nem tartoznak a nemzet életerejéhez? Egy normális országban egy ilyen nyilatkozatot, írja azt bárki, egy önállóan gondolkodó polgár megvet. Épeszű ember nyilván csak röhög (kínjában) pl. a Kerényi-féle ámokfutásokon. Nevetséges festmények 20 millióért, meg az Alaptörvény asztala. Nem hiszem el, hogy ez pártállástól függetlenül támogatható és nem visszatetszést keltő dolog. Ugyanúgy, ahogy Kóka János is számomra elfogadhatatlan volt és szapultam a volt Elender vezér (Kóka informatikai cége) ámokfutását pl. a sulinet programmal. Miért nem volt ellene akkor lázítás a Fidesz részéről? Hát, mert Fideszes háttéremberek is jól jártak ezzel a programmal. Ki gondolná például, hogy egyik erőskezű – amúgy milliárdos –jelenlegi miniszterünknek igen nagy érdekeltségei vannak a számítástechnika területén. Ugye-ugye! Engedjék meg, hogy a jelenlegi helyzetben többet ne írjak, mert egy esetleges újabb per a megszűnéssel fenyegetni a lapunkat.

Kérem szépen még egy gondolat az úgynevezett lopásokról. Úgy gondolom, hogy ha ebben a témában is a mi kutyánk kölyke elve érvényesül, akkor a nemzetünk haldoklik. Mit jelent a mi kutyánk kölyke elve? Azt jelenti, hogy ha egy bűnt elkövet valaki a mi táborunkból azt megvédjük, míg ha a másik táborból követi el valaki azt, akkor azt meg üldözzük.
szablyafűrész
folyt:

Milyen ország vagyunk mi már így? Miért nem mondjuk ki egymás között, hogy igenis felháborító dolog autópálya alagutakat építeni 50 méteres dombok alá, elfogadhatatlan viaduktot emelni dupla pénzért, felháborító, hogy sulinetes program keretében egykori és mai miniszterek cégeit tömjük pénzzel. És ugyanilyen elfogadhatatlan Orbán kertje végébe stadiont építeni, Simicskáknak, Nyergesnek és Mészárosnak nyernie minden pályázaton. Amennyiben nem tesszük meg, hanem úgymond a mi oldalunknak elnézzük a simlisségeket, az eredmény nem lehet mást, mint Hagyó Miklósok, Simon Gáborok, Simicskák és Mészáros Lőrincek. Miért? Mert ezt érdemeljük. Ha ugyanis bárki úgy gondolja, hogy az 1800 fős Felcsút gázszerelő polgármestere Orbán kormányzása alatt az ország leggazdagabbjai közé emelkedett, és csak tavalyelőtt 800 milliós osztalékot tudott magának kifizetni, az bűnpártolás. Ugyanilyen bűnpártolás az, ha bárki Simon Gábort mentegeti bármivel. Ha egy választópolgár is a saját oldalán ilyen dolgokat eltűr, nem vet meg, nem szólal fel ellene, akkor felesleges beszélni Magyarország felemelkedéséről. Ebben az esetben mindig lesz az egyik oldalnak Hagyó, Simon, a másik oldalnak Simicska, Mészáros, Nyerges. Egy tolvajjal mindig csak a „saját” oldala tud leszámolni, mert a törvény nem biztos, hogy lesújt rá. És itt most nem hozom elő, hogy kinek mi a véleménye arról, hogy Polt Péter főügyész mennyire független. Ezt a Kedves Olvasó őszinte belső megítélésére bízom.
Ennyit mára. Sajnos nem könnyű a téma. Elnézést a kíméletlen őszinteségért, de úgy gondolom, ha a heti 100 ezer Olvasóm közül csak minden tizedik elgondolkodik a leírtakon, már megérte.
köhögő bolha
Ki lehet ez a házaló?: "kormányzati ciklusról kormányzati ciklusra váltogatja meggyőződését, és inkább kockáztatja pártjának sikerét, mintsem letegyen a privát győzelem feletti öröméről."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.