Előre jelzem, az alábbiakban fikcióval kevert tények olvashatók, hasonlóan a Matolcsy György hőstetteiről szóló mesekönyvhöz. Az írói szabadság (ha még nem betonozták bele az Alaptörvénybe) eszközeivel világítok rá két óriás párharcára, két hazafi parázs vitájára. Történt pedig, hogy a bátor kérdéseiről, megingathatatlan elveiről ismert, többszörös Obersovszky-díjas Obersovszky Péter interjút készített az ország legbátrabb férfiújával, nemzetünk büszkeségével, Orbán Viktor Miniszterelnök Úrral (nem merek kis kezdőbetűt használni... jobb a békesség).

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Vajon mi lenne az országgal e lánglelkű, tiszta szívű és kezű nemzetvezető nélkül? Hova süllyedne iránymutatásai nélkül a világ gazdasága? Milyen gyorsan roppanna össze a törékeny német gazdaság a magyar termelési központ nélkül? És hogy keresnének a haverok 100 milliókat a hülyesége nélkül?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.