A gyorsaságot nevezte Magyarország legnagyobb versenyelőnyének Orbán Viktor miniszterelnök a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. gyárának átadási ünnepségén csütörtökön Kecskeméten.

Orbán: a gyorsaság a legnagyobb versenyelőny

A kormányfő kifejtette: "azért tudtunk gyorsak lenni, mert egységesek voltunk".

Megjegyezte ugyanakkor, hogy nem elégedhetünk meg azzal a teljesítménnyel, amit eddig elértünk, mert a világ új kihívásokat tartogat, és "nekünk mindenkinél gyorsabbnak kell lenni, még azoknál is, akik ma még gyorsabbnak bizonyulnak, mint mi".

Orbán Viktor szerint ezt a versenykihívást kell megérteni a magyaroknak, s újabb és újabb célokat kitűzni, újabb és újabb versenyekbe benevezni.

Szólt arról is: egy nehéz helyzetbe került nemzet csak akkor képes sikereket elérni és talpra állni, ha megőrzi az önbecsülését. A mostani magyar sikereket sem lehet mással magyarázni, minthogy az utolsó pillanatig mindig megőriztük azt a képességünket, hogy tartani akartuk magunkat valamire – fogalmazott.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
igen, pontosan ezért tudták leamortizálni 4 év alatt az országot, mert egységben volt a lopási kedv, meg az elmebetegek ipari gyártása.
A technika egyébként szenzációs, de a Moszkvai Maffiaképző Főiskola Miniszterelnökoktatási karának elvégzése után erre bárki képes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.