Az előzetes megvalósíthatósági tanulmányokat megvizsgálva kiderült, hogy a paksi atomerőmű régi és a tervezett új blokkjait csak úgy lehet párhuzamosan működtetni, ha megtörténik a Duna duzzasztása - jelentette ki Szél Bernadett, az LMP társelnöke szombaton tatabányai sajtótájékoztatóján. "Vízlépcső nélkül és duzzasztás nélkül nincsen paksi bővítés. A kormánynak számot kell adnia arról, hogy mire készül a Dunával. Az a titkolózás, ami minden küszködésem dacára már hónapok óta folyik, azt mutatja, hogy itt olyan információk vannak, melyek jelentősen rontanák a Fidesz választási esélyeit" - jelentette ki az LMP társelnöke.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szalaiveronika
@leszúrt rittberger: Te tényleg ekkora homályban vagy? Csak az elvakult orbán-hívők, és a hülyék nem látják, hogy egy a paks 2-ről szóló népszavazás romba döntené a fidesz hatalmát. Előzetes felmérések szerint a lakosság 87%-a nem szeretné a paksi erőmű bővítését. Olyan egyszerű oknál fogva, hogy az emberek gondolkodó része nem szeretne egy atomkoporsón ücsörögni. Az egyéb, nagyon fontos elemekről nem is beszélve. Mert hogy az atomenergia csak egy a sok közül. De arra vonatkozóan, hogy melyik/melyikek mellett szól több műszaki, gazdasági, gazdaságossági és környezetvédelmi érv, nem szól a fáma. Orbánéknak nem az ország, a lakosság sorsa és érdeke a fontos. Ezért titkosították 10 évre az ezzel kapcsolatos információkat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szalaiveronika
@alte trottel: Egyetlen ember, egyetlen nemzet, egyetlen nép sem szereti a vérontást, nemcsak ami népünk. Nagy a tűrőképességünk, de ez senkit ne tévesszen meg. Egy csepp elég ahhoz, hogy túlcsorduljon a pohár.
Desischado
@alte trottel: Nem akarom azt hinni, hogy a magyar nép ilyen! És nem is ilyen, hiszen ha baj van, akkor összefog, és segít! Amúgy meg ez a rablóbanda már annyi rétegbe belerúgott, hogy bukni fognak, csak idő kérdése! Mondjuk nekem tagnap is késő enne, de a jövő héttel is kiegyezem.
tavaszi
...ha a választási kampány véget ér...ez a buta tyúk azt is letagadja,hogy ekkora marhaságot mondott.----most hangulatot próbál...még az utolsó pillanatban...akciózni...szánalmas...majd pont egy buta liba fogja előhozni a "nagy hírt"...ó te kis hülye tee...
leszúrt rittberger
@Desischado: Higgadj le, senki nem szólított.
Hellcat
Nem akarom elkiabálni, DE ÉN ROHADTUL MEGMONDTAM!!! Anno jó régen beírtam már hogy a hűtővíz megoldásánál jön majd a gátmutyi...így legyen ötösöm a lottón...
szalaiveronika
@leszúrt rittberger: Te többeknek ajánlgatod, hogy higgadjon le. Meglepő ez a magatartás, mert a hozzászólásaid alapján magadat kellene nyugtatgatnod!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.