Az Együtt-PM nem tartja elégnek azt, hogy Rogán Antal módosította a vagyonbevallását, és ezt meg is indokolta, a párt szerint „még klasszabb lenne, ha az is eszébe jutna, hogy miből van” az ingatlanvagyona. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
14-BŐL 16 MILLIÓ! Ez igen!
Soha nem tudjuk meg hogyan tudott több pénzt megtakarítani, mint amennyit keresett!..
250 000 KILOMÉTER, 33 MILLIÓ FORINT!
Új pozíciójában Eddig ennyit utazott – közpénzből...
TETEMES VAGYON!
Havi 1.2 millió forintos fizetés, számos ingatlan, 100 milliós megtakarítás.
Az 1978-as születésű Szijjártó Péter napjaink tipikus fideszes politikusa. Diplomája megszerzésének évében, azaz 2002-ben már parlamenti képviselő a Győr-Moson-Sopron megyei területi listáról. Rendes munkahelyen egy percet nem dolgozott, ehhez képest igen tetemes vagyonra tett szert úgy, hogy hivatalosan csak közpénzt kap, cége nincs. Országgyűlési képviselőként havi 231 900 forintot keres, míg külügyi és külgazdasági államtitkárként havi 997 200 forintot. Igen szereti az ingatlanokat, van neki Győrben háza, Dunakeszin háza, Balatonedericsen üdülője, zártkertje, rétje, szőlője. Megtakarításai, értékpapírjai közel 100 millió forint értékben vannak... Szó mi szó, Ügyes gyerek!
Tényfeltáró
És közben mennyi kárt okoz az országnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.