Orbán Viktor sem. Bajnai Gordon sem. Én sem. Nagyjából úgy élünk, mint 10 éve. Körbe-körbe járunk, és az ország nincs olyan állapotban, hogy a toporgásból kitörjön. Duronelly Péter véleménye.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@Csizmás Kond: Ezzel ellensúlyozza a tehetetlenségét! Nem tűnt még fel?
varrólány
@Hellcat: Minden párt így építkezik a saját pereputtyát pakolgatja felfele, sógor, koma ,jó barát. Majd a következő is ezt teszi .
geo
@varrólány: Úgy hívják: rablóbanda.
dzurinda
"Ha az a kérdés tehát, hogy a politika hogyan tudja az országot növekedési pályára állítani, akkor csak azt tudom válaszolni, hogy azzal, hogy segíti a vállalkozó szellemet és az innovációt, a társadalom és a gazdasági szereplők önszerveződését, esetleg infrastruktúrát biztosít arra, hogy ez az innovatív vállalkozó szellem érvényesülni tudjon. Azzal segít a legtöbbet, ha hagyja az embereket dolgozni, vállalkozni."

Ez az, ami hiányzik, nem hagyja a mindenkori állam vállalkozni az embereket, hatalmas a bürokrácia, hatalmasak az adóterhek, az állam túlságosan beletenyerel a gazdaságba.
dzurinda
Egyébként nagyszerű írás, ajánlom mindenkinek a figyelmébe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.