Egzotikus méregtől halt meg Welsz Tamás vállalkozó, írta a PestiSrácok.hu.

Az internetes lap nyomozói és orvos szakértői körökből úgy értesült: a hamis bissau-guineai útlevelekkel is seftelő üzletember szervezetében peptid alapú toxint találtak, amely afrikai mérgek hatóanyaga. A Blikk úgy tudja, hivatalos szakértői vélemény legkorábban péntekre várható.

A peptid alapú toxin állati eredetű mérget jelent, így pókok, kígyók méreganyagát – magyarázta a Blikknek Szeles Géza igazságügyi orvos szakértő. – Ezek végzetes hatásúak lehetnek. Ám az ilyen szereket nem „bevenni" kell. A méreg a véráramban hat, vagyis seben keresztül kell a szervezetbe jutnia.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
@Horizont: Drága, naiv Leányzó!
A CIA, a KGB és a Moszad tőlünk tanulnak! :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Mar csak az a kerdes ki adta be neki a merget es miert?
JAJMÁR
Mindenféle híresztelések vannak az ügyben, sem a Welsz haláláról, sem Simon Gábor ügyében egyetlen hivatalos és hiteles nyilatkozat sem hangzott el.
Sejthetjük-e ezekből a hírekből, hogy mi az igazság? Egy biztos: semmi sem az, aminek látszik, de valakik azt akarják, hogy úgy látsszon!
Játszanak velünk, mint macska az egérrel!
Pálinkafőző Rézüst
@Yoda69: nem, nem! A Funk nevű nagyon szakértő (és az!) szerint ez így nem igaz, ezt a szert csak vénásan, injekcióval lehet beadni! Ami ugye kizárt, hogy átadta a terhelős cuccokat, és folyamatosan vele voltak! Na de utána, a rendőrótóban vajh mi történhetett?? Ezitt a nagy kérdés, amire az olajszőke sem reagál! Ott!!! bármi megtörténhetett!!
Yoda69
@Pálinkafőző Rézüst: Egyet biztosra kizarhatunk: azt hogy ongyilkos lett.
Nem eletszeru az, hogy valaki atadja a terhelo bizonyetekokat, majd ongyilkos lesz. Miert?
Ha ongyilkos akart volna lenni, nem veszodott volna a bizonyitekok atadasaval, hanem inkabb letetbe helyezte volna jo elore.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.