Terhelő vallomást tett Tasnádi Péter Gyárfás Tamásra, a Magyar Úszószövetség elnökére. A bíróságon azt mondta: Gyárfás arra kérte, tüntesse el Fenyőt – számolt be a Pesti Srácok.

A Magyar Úszószövetség elnökére, a korábbi Nap Tv tulajdonosára, Gyárfás Tamásra tett terhelő vallomást Tasnádi Péter a Fenyő-ügy csütörtöki tárgyalásán, ahova az egykori újságírót is tanúként idézték be – jelentette a PestiSrácok.hu tudósítója a bíróságról.

Tasnádi a tárgyaláson azt mondta, hogy Gyárfástól megbízást kapott Fenyő János médiacézár megölésére, beszámolója szerint az úszószövetség elnöke azt mondta neki, hogy "tüntesse el Fenyőt, mert kellemetlen ember, likvidálni kell, meg kell ölni".

Fenyő Jánost 1998. február 11-én a II. kerületi Margit utcában, a Margit körút sarkán lévő közlekedési lámpánál álló autójában, annak ablakán keresztül lőtték fejbe. A tettesek autója mintegy húsz méterrel hátrébb állt.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Érdekes megint a választások előtt dobják be Gyárfás nevét. A Nap tv-is a fidesz furra meg.
Sede
egy tananyag azoknak, akik még képesek csodálkozni dolgokon Magyarországon.
érdemes venni a fáradtságot és végig olvasni!

www.privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AN=totkokszolgak&MN=Kereses&LN=Hungarian
Pálinkafőző Rézüst
Ja, oszt a rogánytóni spájzából vezényelte leja zakciót...:D :)))))
öcsibácsi
Gyárfás mindíg útjában volt Orbánnak és a maffia szervezetének. Mikor úgy érzik, hogy le lehet csapni, lecsapnak. miért most? Ilyenkor, választások idején, mert a zavarost mégzavarosabbá kell tenni. Tasnádi, aki a József városi piac okán mindíg Pintér útjában volt, most valamiért, (na vajon miért?) elkezdi azt, amivel megveheti a korábbi szabadulását. Mocskos alakok mocskos módszerei a hatalom megtartásáért. Mivel elég buta és mocskos alak követi őket, sajnos, sikerülni is fog.
nemjoezigy
@Sede: Köszönöm és ajánlom mindenkinek elolvasni. NAGYON-NAGYON ÉRDEMES ELOLVASNI. Így sok még ma is élő és hatalmon lévő emberről tudhatunk meg többet és máshogy, mint amit eddig tudtunk! Nem rövid, de hosszú és érdekes. Még azt se mondom, hogy kerek egész, mert annyira hihetetlen, hogy ilyent kitalálni sem lehet. Ebből is látszik, hogy mennyire korruptak ennek az országnak a mindenkori vezetői és a vagyonos emberek. Ami azt jelenti, hogy ennyivel rövidítették meg a mindenkori becsületes állampolgárokat. Ha ez igaz, akkor a következő kormánynak, a lehető legrövidebb időn belül a nép lelki megnyugtatása miatt az összes felelőst felelősségre kell vonni. Börtön és anyagi kártérítés.
Tudom, hogy ez csak vágyálom, de meg kellene próbálni, mert akkor legalább lenne esély az igazság kiderítésére.
És nem csak ebben az ügyben, hanem az összes magyarországi pártokhoz kapcsolódó ügyekben is.
Ezért is kellene bevezetni a halálbüntetést, mert ilyen esetekben is lehetne alkalmazni, legalább ítélet szinten.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.