Rogán Antalnak budapesti lakása mellett több örökölt ingatlana is van, de ezeket sem sikerült pontosan feltüntetni a vagyonnyilatkozatában. Egy szülőfalujában lévő ingatlan évekkel ezelőtt eltűnt a bevallásból, pedig a tulajdoni lap szerint továbbra is tulajdonrésze van benne. Rogán Antal az elmúlt napokban többször kényszerült arra, hogy módosítsa a február elején leadott vagyonnyilatkozatát, mert nem pontosan tüntette fel a budapesti lakása adatait. A vagyonnyilatkozat nyomtatványán külön figyelmeztetik a képviselőket, hogy a nyilatkozatot az ingatlan-nyilvántartási adatokkal megegyezően kell kitölteni, de a tulajdonában lévő ingatlanok tulajdoni lapjai szerint Rogáné a többszöri módosítás után sem pontos. A fideszes frakcióvezető többször is örökölt ingatlant. Először 1998-ban az édesapja halála után örökölt tulajdonrészt a családi házukból és egy gyepből. Ezek az ingatlanok az első képviselőként leadott vagyonnyilatkozataiban még szerepeltek (Rogán Antal 1998-ban lett képviselő, de a vagyonnyilatkozatok csak 2002 óta nyilvánosak, ezért csak az azóta leadott bevallásokat tudtuk megnézni). Rogán akkor azt állította, hogy az 1200 négyzetméteres teleken álló 200 négyzetméteres szakonyfalui háznak felerészben a tulajdonosa. Ez azonban a tulajdoni lap szerint nem igaz: a háznak felerészben Rogán édesanyja a tulajdonosa, és a másik felén osztozik Rogán a testvérével, így mindketten csak negyedrészben tulajdonosok.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Ez a kis pöcs akárhányszor felébred reggel, mindig kikotor a takaró alól egy új lakást?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Nem véletlenül szavazták le a vagyonosodási vizsgálatot. Addig amíg 2/3-uk lesz nem lehet elszámoltatni őket. Így el kell venni a 2/3-ot tőlük, hogy tisztán lássunk.
Gyuri Géderről
Hétfőtől, beírhatja a vagyon nyilatkozatába, hogy egy 3x3 - as cellára kapott személyes használati jogot, határozatlan időre bentlakással.
nemsemmi
Kellemes gondjai lehetnek Rogánnak. Az iskolapadból a politikába került, és úgy megszedte magát, hogy nem is tudja mi mindene van.

Van olyan, hogy az ember bokros teendői közben ( Pl. a szocialista képviselők vagyonnyilatkozaténak tanulmányozása ) megfeledkezik arról, hogy egy másik lakása is van, meg télikertje a tetőn.
qxy
@JAJMÁR: @Horizont: Tudom is már erre a megoldást.
" el felejtette" Már eleve ütném mint a répát, mert hazudik!
felajánlja ? ? Igen. De ő maga a szervezet elnöke. és meg is van a büntetés.
A népnek be van a szája tömve és marad minden a régiben.
Ha nekem ez eszembe jut és én nem csalok, akkor ezek, mikre képesek? ? ugye? ugye?
qxy
@Cicamama55: Ennek is lenne értelme, de nem egy hajléktalan szállót láttam
Bemegy mert sír és fázik, majd meg szakad az ember szive és amikor kimegy a mosdóba már szereli is le a csaptelepet, mert reggel viszi a " Méhesbe" Ha meg felelősségre vonod, még ő van felháborodva hogy így bánnak a szegény emberrel és kiveszed a csaptelepet a táskájából akkor azt mondja hogy te tetted bele.
Tisztelet a kivételnek, de sajnos a többség az ilyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.