Sajnos minden parlamenti erő elbukta a választást, helyettük a rockerek, a Magyar Rockialisták futottak be - konstatálják szomorúan a magyar politika jelenlegi nagy alakjai Gróf Balázs animációjában, közülük többen a saját hangjukon megszólalva. Vona Gábor - karján az elmaradhatatlan vizslakölykökkel - , Mesterházy Attila, Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc és Schiffer András együtt nézik végig apolitikus ellenfeleik diadalát, majd pogózni kezdenek és végül véresre verik egymást. A kiváló animáció mellesleg egy rockfesztivált reklámoz.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Elég szomorú Schiffer szarházi, hogy szerinted az ellenzéki összefogás megbukott! Az LMP a fideszt és a jobbikot erősíti, és egy oldalon van velük !!! Hogy mer itt az LMP reklámozni közpénzből ?? Az LMP-t mindenki felejtse el !!! Az LMP maga a zsákutca !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.