Schiffer András nyílt levélben hívja vitára a parlamenti pártok listavezetőit: Orbán Viktor miniszterelnököt, Mesterházy Attilát, a baloldali összefogás pártjainak miniszterelnök-jelöltjét és Vona Gábort, a Jobbik elnökét, miniszterelnök-jelöltjét - ezt az LMP társelnöke jelentette be vasárnapi, budapesti sajtótájékoztatóján. Elsősorban a munkahelyteremtésről, a korrupció csökkentéséről és Magyarország függőségének csökkentéséről vitáznának.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsik68
Szerencsétlen,beképzelt Schiffer /Hajós,hajózó/,ekkora beképzeltéggel kevés bunkó rendelkezik,Ő vágta tönkre az LMP-t,ott sem állta meg a helyét!!
tavaszi
András kicsit még nőnöd kell pajtika ...hogy vitaképes legyél ...sok spenót...tejbepapi...bébiétel...sok energia bevitel...és össszefog az jönni...ahogy elnézlek ..évtizedekig csak óhajod lesz a vitázni akarásod.
keresztapa
Schiffer igenis jó érvel, el kell dönteni ennek a sok párt miniszterelnök
jelöltnek, hogy mely az az egy párt miniszterelnök jelölt, aki kihívhatja érdembe, a regnáló miniszterelnököt vitára. Ugyanis két párt vitája lehet építő jellegű, az ország érdembe történő vezetésére, a két legerősebb párt között, a többi csak támogatóként szerepelhet az ország javára, de nem az ország ellen. Érdemben vitára a pártok közül csak a jobbik, rendelkezik az ország a nép javát szolgáló programmal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.