Nem szépen és nem csöndesen, de szinte ellenállás nélkül megtörtént az integráció. Cigány lettem én és szinte mindenki 40 éves kor fölött. Sokan alatta is. Aki felkapja a fejét az előbbi mondatra, ne háborodjon fel. Vagy tőlem háborodhat is, csak gondolkodjon előtte egy keveset.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@nehogymá: Ez egy igen jó írás.Félek,hogy megvalósul.
nehogymá
@darwin: az alapokat lerakták. nem borsodi falvakban már müködik a modell
JAJMÁR
Senki sem akar szegényen és reménytelenségben élni. Nincs más út, csak a pánikszerű lökdösődés, taposás, nehogy ő, ha leépítés van, s ezért bármire hajlandó sok ember.
Ezt tették az ország népével, a NEMZETET pedig hátba támadja önnön maga, a határon túlról.
Azt mondják, hogy ez az ember tehetséges politikus, aki megvalósítja :(
nehogymá
@darwin: bocs,gyors akartam lenni és rövid. arra céloznék,hogy az a fajta életmód amit a cigányokkal kapcsolatban,mint különös ismertetö jegyet használnak,az már nem csak a leépült ipar miatt elszegényedett térség jellemzője. az alföldön is kezd a "hátrányos" térségekben jellemzővé válni. több gyerek hamar,tartós munkanélküliség,iskolázatlanság,lopások stb
cigányok nélkül. (mi a tosz van ezzel a rohadt géppel?)ami még viszonylag szinten tartja a környéket az a kisebb földekre is járó fölgalapú támogatás,mert az ilyen mezögazdasági plusz pénzek mellett igénybe lehet venni a szociális rendszert. pl a helyi postás van az asszony aki még hivatalosan életébe nem dolgozott. elöbb nayosra ,amikor az meg halt a fogyatékos sogorra vette föl az ápolásit.mégcsak nem is laknak egy helyen. 3 gyerek.egy kis östermelöi,ingyen könyv ,kaja. persze ,hogy nem fog elmenni dolgozni. ez ugyan olyan élösködés mint a putrisori,csak senki nem foglalkozik vele. ja,hogy dolgoznak a földeken? akkor másik példa. a volt iskolaigazgató kiment ,kézzel kiszorta a tritikálét amit betárcsáztatott. a pénz igy is jár.én az alig több mint minimálbérért kelek 3 kor télen nyáron. nem irigylem attól aki valóban dolgozik,de ez a rendszer igy nem hiszem ,hogy lendit a gazdaságon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok