Van esély az európai életre Magyarországon, és van fedezet a Jólét és Szabadság Demokrata Közösségnek (JESZ) arra az ígéretére, amely szerint négy év alatt 40 százalékkal emelik a béreket - mondta Makay Zsolt, a párt elnöke szombaton Budapesten, a Hajógyári-szigeten tartott kampányzáró nagygyűlésen.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
Az itteni szórólapjuk alapján nagyon szimpatikus képviselőket jelöltek - nem az iskola padból léptek ki 2 perce, családos, tanult, jelenleg dolgozó emberek - , a programjuk megtalálható a jesz.hu/ujpolgarimagyarorszag oldalain.
Valahol el kell kezdenie az új politikusi generációnak, mert akkor csak hallgathatjuk tovább a leharcolt, elhasznált arcokat, és semmi nem fog változni.
bencemacska
Nemcsak többet, hanem elfogadhatót is kellene tenniük. Miért kampányol valaki a riválisai arcával, azok megkérdezése nélkül?
Ezzel úgy mutatkoztak be, hogy nem lehet megbízható partnerként számolni velük!

A "kabát lopási ügy" is rajtuk van, nem bizonyították igazukat!
bögöly
Na de T.topictársak!
Mindenki tudja,hogy ők is megkapták a 170 milliót a kampányra.
10-20 millióból elvannak maguknak,a többi meg megy,ahová megy!
A kutya nem ellenőrzi,mert a "nagyok" egymással foglalkoznak.

Én már a következő választásra gyúrok,4 év múlva is jól jön a/zsebbe/ az a kis fűmagra való.D
Úgy éljek,ez a választás más inkább egy kutyakomédia.. lenne,ha nem a mi bőrünkre menne.
Január
@Horizont: Azért azt tudjuk jól, hogy a média 80%-át a Fidesz uralja. A Fidesznek nem érdeke, hogy megismerjük ezeket a tömörüléseket, szövetségeket. Mindenkit ott hallgatnak el ahol tudnak.
Reméljük, hogy nem csak a választási pénzekért szerveződtek. A JESZ elég komoly munkát fektetett a megismertetésükbe, és nem a mostani választás miatt szerveződtek. Itt a neten egész jól elérhetőek, akit érdekel utána járhat.

@Cicamama55: Igen az LMP is így indult és voltak azért "akcióik" az országgyűlésben függetlenül attól, hogy Kövér Elvtárs-Úr bűntetgette Őket. ahol tudta. Ezért minden elismerés az LMP-é.
bencemacska
Szokásához híven a Fidesz a kamupátokat is a mi pénzünkből (ADÓ) stafírozta ki, ellenünk!!!

HAJRÁ KORMÁNYVÁLTÓK!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.