A Fidesz vezérkara egyre jobban belejön a saját maga alkotta szerepekbe. Orbán a haza atyjának szerepében tetszeleg, hol felhívó, hol megnyugtató üzeneteket intéz hőn szeretett nemzetéhez, majd verbális ökölrázásokat a nemzetre fenekedő ellenségekhez. Áder államfői bádoghangon erkölcsi intelmeknek szánt üres frázisokat pufogtat. Kövér parlamenti elnök sasszemét pedig nem kerüli el egyetlen illetlen molinó sem, legyen az parlamenti képviselők kezében vagy a Népművészeti Múzeum bejáratán. Lecsap, bírságol, jósol és fenyeget. Aztán itt van a Rogán, a tök laza csávó a Louis Vuitton hátizsákjával, a csinos Cecíliájával, az aranyos gyerekeivel meg a Krumpli nevű kutyájával. Igaz, hogy működése alatt 16 milliárdra duzzadt az V. kerület adóssága, különös cégek jutnak megbízásokhoz, de mégis.

Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Ez a szereposztás nem jött volna létre, ha mindenki elment volna szavazni 2010-ben akinek nincs ínyére ez a mostani tragikomédia.
gibgab
"Most tényleg hír és nem álhír lett Rogánból, mégpedig a vagyonosodásából. A parlamentben a hetente több száz oldalnyi törvényanyagot benyújtó, a baloldali politikusokat ádáz hangon kipellengérező országgyűlési képviselőről kiderült, hogy hiányosan töltötte ki a vagyonbevallását. A kifelejtett ingatlanok, ingatlanrészek sora már hosszabb, mint a feltüntetetteké. Az ajándékozó anyósról, apósról, örökhagyó nagyiról összeszedett valóságos adatok pedig gyökeresen ellentmondanak az egyre bénább és szánalmasabb polgármesteri állításoknak és mosakodásoknak."
Szvetlana
Nem sikerülnek ezek a vagyon nyilatkozatok. Vagy nem érthetőek a kérdések, vagy nincs elég hely az újabb szerzemény feltüntetéséhez:))

index.hu/belfold/2014/04/02/meg_egy_fideszes_modositotta_a_vagyonnyilatkozatat/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.