Belháború a fideszes vezetők között? Vagy egy sima ellenzéki támadás? A Fideszen belül is meglepetést okozott, hogy épp az egyik legtapasztaltabb politikusuknak számító Rogán Antal került össztűz alá a kampány utolsó hetében. Be is indult közöttük a találgatás arról, hogy mi állhat a háttérben.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Helyes...legyen is belső felfordulás...Rogán pedig Simon sorsát érdemli...mentelni jog felfüggesztés és bilincsben elvinni, pártból elküldeni...ha nem így történik azzal csak az bizonyosul be, hogy a fideszes lopásokat elnézik (ahogy eddig is)
evacica
@Hellcat: Sajnos ez így van, nem Rogán az egyedüli a fidesz vezetői közül akik vagyonosodása nem éppen szalonképes módon történt, kezdhetjük mindjárt a vezérrel és folytathatnánk a többivel de nekik szabad, másnak nem, mert ha más csinálja mindjárt erkölcsről, korrupcióról papolnak, és tele kürtölik a világot! Ez a fidesz, de sajnos az emberek vakok és nem tesznek ellen semmit, sőt hagyják hogy tovább folytassák! Ez végtelen szomorú.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.