Felfokozott hangulatra, időnként erőszakoskodó, trükköző fideszes és jobbikos választási delegáltakra is igyekeznek felkészíteni saját aktivistáikat az Összefogás pártjainak vezetői. A gyanús népességmozgások miatt további feljelentések várhatók még.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Az első osztálytól kezdve bevezetett hit- és erkölcstan oktatás, szemben áll a Fidesz-KDNP-nek a csalásokra épülő kizsákmányoló politikájával... Az életút elején megtanítják,
az emberi értékeket, a hozzá vezető utat... Csakhogy hamar rá is világítanak, ha így élsz, csak a lelkiismereted marad,mert nem érsz el vele semmit! Állításuk szerint, annyit érsz, amennyi vagyonod van...Az pedig a becsületes, igaz lelkű emberek esetében kevés a megélhetéshez.. A cikkben az egy lakcímre bejelentkezők sokasága, biztosan a békemenetes buszos magyarabb rokonok, akik a Fideszes legmagyarabbak szekértolói, haszon élvezői a mi pénzünkön!!!...Akik ezt nem hiszik el, azok a rossz szándékú emberek, a haza árulók! Vagy mégsem?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.