Bajnai Gordon nagyobb választási részvételre buzdított a kormányváltás érdekében az MTI-hez vasárnap délután eljuttatott közleményében.

Az Együtt-PM vezetője arra hívta fel a szavazók figyelmét, hogy a magas részvételi arány, egyben nagyobb esélyt jelen a kormányváltásra. "Még, még, még! (...) "Kormányváltók szavazzatok!" – fogalmazott a politikus.

Bajnai most elmondja, miért menjen el szavazni Ön is

Bajnai Gordon közleményébe arra buzdított, mindenki fogjon meg egy rokont, egy barátot és egy szomszédot és vigye el szavazni, "mert akkor nemcsak a kétharmadot bonthatjuk le, hanem kormányt is válthatunk, sőt (...) visszaszoríthatjuk a szélsőjobboldal előretörését is".

Felhívta a figyelmet arra, hogy vasárnap délig arányaiban kevesebben mentek el voksolni, mint négy éve, ami szerinte a Jobbiknak és Fidesznek kedvezhet.

A továbbiakban úgy vélekedik, hogy a választók többsége elégedetlen a kormány teljesítményével és "ki van akadva az Orbán-rezsim viselt dolgain".

"Nincs még késő, meg lehet csinálni: egyenként elbuknánk, de együtt győzni fogunk!" – fogalmazott közleményében Bajnai Gordon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.