Mesterházy Attila a választás utáni sajtóértekezletén nem tudott gratulálni a győztesnek, pedig illett volna. Mi viszont tudunk Attilának, a vesztesnek. Őszintén gratulálunk neked Attila. Szép munka volt. Nem szövünk összeesküvési teóriákat, és eszünkbe sem jut, hogy szándékosan basztad el ezt a választást. Mert nem, ami sokkal szarabb. A Fideszt majd 10 százalékkal kevesebb ember támogatta, mint 4 évvel ezelőtt, de neked ez is kevés volt. Így is veszíteni tudtál. Annyit sem teljesítettél, amennyit reálisan elvárhattunk volna. Ezért a legkevesebb, amit megtehetsz, hogy elhúzol a bánatos francba, mert nem szeretnénk az európai választásokon, az önkormányzati választásokon is szívni miattad.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
geo
@bárzongora: Gyurcsány meg Ausztria-Alsót akar csinálni Magyarországból - nálam ezzel le is szerepelt.
nemsemmi
Úgy tűnik a fidesz megkezdi építeni a saját baloldali ellenzékét.
Ez az ember arra céloz, hogy szerinte másik balolali ellenzékre lenne szükség az országban.
Viktor keze messzire ér.

Akkor lesz befejezett a munka. ha Viktor saját ellenzéke ül majd a parlamentben és akkor majd jobban el lehet játszani a demokráciát.
bencemacska
Mesterházy nálam akkor lépett Szili Kati színvonalára, amikor kijelentette, hogy csak a legnagyobb párt adhatja a miniszterelnök jelöltet.
Akkor kellett volna egy pici önkritikájának lenni, és egy VALAKIT jelölni, aki mögé aztán a többiekkel együtt egy emberként felállni. Ott veszett el a győzelem. Persze nem sok keresni valója volt ott Fodor Gábornak sem!
Bajnai a kendermagos miatt veszített, Mesterházy saját maga miatt!!!
análisdrabális
@geo: Inkább Ausztria alsó mint Balkán külső.
geo
@análisdrabális: Egyik sem. Maradjunk már a helyünkön, aki meg menni akar menjen.
jancsik68
Mesterházy jogosan nem gratulált Orsós Vikinek,mert a, s menjen vissza a az nem győzött,hanem csalással első lett ,az ilyennek nem szoktak egy normális világban gratulálni.Obama sem méltatta csalásos első helyezését vikinknek.Aki meg nem baloldali,az ne ugasson bele a baloldal dolgaiba,menjen s nyalja ki s tolvaj püspökök / a csanádi ,s pécsi püspökö stb/,a pedofil papok seggét,s gratuláljon az éhező magyarországi gyerekeknek., s menje n vissza az Etelközbe,Putyi polgártárs már várja egy mini atomerőművel

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.