Ténymegállapító vizsgálatot indít a Simon-Welsz-ügyben a parlament nemzetbiztonsági bizottsága, és éppen három nappal a választások előtt még be is idézik Mesterházy Attila MSZP-elnököt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sziszifusz
@Csizmás Kond: Mennyi gazember? Hány elmarasztaló, jogerős, ítélet született ? Mennyi a megszüntetett eljárások száma ?
Kinek a módszere a karaktergyilkosság ?
Sziszifusz
@Csizmás Kond: Aki bűnös az bűnhődjön ! A bűnösséget kizárólag a bíróság mondhatja ki. Addig mindenkit megillet az ártatlanság vélelme.
Pisti271
Mesterházy helyében teljes sajtónyilvánosság mellett vállalnám.
Csizmás Kond
@Sziszifusz: Ne menjünk nagyon vissza, csak az elmult húszon valahány év alatt minden kormányközeli gazficko az mszp közelből került ki.
Az itéletek és a megszüntetett eljárások száma meg mindig a bíróságok helyzetitéletétől függ.
A karaktergyilkosság meg általános módszer sőt egyáltalán nem jobboldali találmány.
szablyafűrész
Mesterházy helyében elmennék és...

" A felteendő kérdésekre adandó válaszaim előtt megnyugtató, hiteles válaszokat várok az Orbán-család rohamos gazdagodásának módjáról, hátteréről, telekvásárlásaikról, a fakitermelési-ügyről, a Közgép vagyongazdálkodásáról, Mészáros Lőrinc polgármester hirtelen gazdagodásáról, a Cöf támogatásának anyagi hátteréről, a Bénamenet támogatásának anyagi hátteréről, arról az 51 gyanús ügyről, amelyekben az ügyészség semmiféle vizsgálatot nem indított, a CBA-hoz köthető elmaradt NAV-vizsgálatok okairól, a legfrissebb cukor mutyis NAV-ügyről, Csányi-Leisztinger-Simicska-Nyerges cégekhez tolt milliárdok hátteréről, okairól, a Rogán -kerületnek juttatott "vidékfejlesztési" milliárdok indokoltságáról, ...aztán mi is volt az első kérdés felém ? "
Csizmás Kond
@Sziszifusz: én is azt mondom és mindig is azt mondtam, csak hozzátenném, hogy ha valaki re nem mondták ki a bűnösséget akkor azt ne is hibáztassuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.