Egyértelmű választási győzelmet aratott Orbán Viktor miniszterelnök a nemzetközi hírügynökségek első értékelései szerint. A legtöbb beszámoló emlékeztetett, hogy az Orbán-kormány sok nemzetközileg bírált döntést hozott, és a jövőben is hasonlókat ígért.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Akinek ez kétértelmű lenne, azt nem ismeri a számokat. Az más kérdés, hogy nagyon szomorú, hogy az emberek nem képesek felmérni saját helyzetüket. Mert a választási kerületek átrajzolása, az egyfordulós választás, és még lehetne sorolni, mi segítette a Fideszt erre a nagyarányú győzelemhez, de azért 40 % nem ment el szavazni. Annak pedig nincs joga bírálni ezt a bagázst, aki nem tett meg mindent, hogy le legyenek söpörve. Ezzel kell élnünk négy évig. Annak is, aki másként szavazott.
nemsemmi
@vukkocska: 8 millió vélasztópolgárból 3,3 millió szavazat. Egyértelmű kétharmad???

Ki nem ismeri a számokat???
vukkocska
@nemsemmi: A 3,3 millió szavazó többsége a Fideszre, a maradék meg a baloldalra, illetve a Jobbikra voksolt. Ebből lesz a 2/3-ad, persze, Kunhalmi Ágnesen áll vagy bukik az egész. Szombat délelőtt fog eldőlni, Kucsák, vagy Kunhalmi. Én az utóbbinak drukkolok, nagyon korrekt kampánya volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.